Цветелина Грахич в ексклузивна изповед: Отслабнах с 20 кг! (Вижте какво каза за анорексията и Слави)

Цветелина Грахич в ексклузивна изповед: Отслабнах с 20 кг! (Вижте какво каза за анорексията и Слави)

Цветелина Грахич разкри каква е истината за анорексията и напускането й на Слави

Цветелина Грахич проговори за първи път след като си тръгна от шоуто

Цветелина Грахич разкри цялата истина за отслабването си и напускането на Шоуто на Слави. Вече бившата вокалистка на предаването проговори за първи път пред списание Love Style.

Певицата изтъква, че не е анориксичка, а е отслабнала за 2 години с 20 кила чрез диета, която включва еднообразно хранене.

Не е припадала от глад и от безсилие, както медиите разгласиха.

Разкри какви са естетическите й корекции – сложила си е силиконов бюст – по 420 кубика на гърда. Преди три години си е направила скули, които са се разградили. „Устата също съм си правила“, признава изпълнителката.

„Дадох всичко, което можах, на предаването. Просто вече се изчерпах. Ако бях останала там, щях да си тъпча на едно и също място, без да се развивам. Не мисля, че ще съжалявам за решението си. Взела съм всичко, от което съм имала нужда. Няма какво повече да си дадем”, категорична е Цветелина по най-горещата тема около нея – напускането на „Шоуто на Слави“.

Тя взела решението импулсивно и отрича да има всякакъв конфликт със Слави Трифонов, както и упорития слух, че е закъсняла с цели два часа за репетиция на един от концертите в „Арена Армеец” и Дългия я уволнил на мига. „Ако това се беше случило, Слави не просто щеше да ми покаже вратата, ами щях да бъда изпратена някъде другаде… Как бих могла да си го позволя? Как мислите, че би ме търпял Слави шест години, ако обичах да закъснявам, както се пише. При него има строги правила и дисциплина и не се допускат подобни неща. Винаги съм я спазвала и съм била изрядна и той не ме е глобявал”, казва още Грахич.

Тя казала на Маестрото, а не на Слави, че напуска, защото не събрала сила и смелост, защото Дългия трудно преживява разделите.

С всички от „Ку-ку бенд” тя е в страхотни отношения. Те останали много изненанади от решението й. И най-вече Годжи, с когото тя е в най-близки отношения, но отрича някога да са били гаджета, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.net