Супер ефект: Марта Вачкова отслабва със зоновия режим на звездите! (виж тук)

Супер ефект: Марта Вачкова отслабва със зоновия режим на звездите! (виж тук)

Супер ефект: Марта Вачкова отслабва със зоновия режим на звездите! (виж тук)1.5 (30%) 2 votes

Марта Вачкова е решила твърдо да свали от теглото си и да се подмлади!

Чаровната актриса Марта Вачкова винаги е била пълничка и това изобщо не я е притеснявало. Сега също не я тревожи визията, защото Владо Пенев и така си я харесва. Проблемът обаче е, че с напредването на възрастта, наднорменото тегло започва да пречи на здравето.

Марта Вачкова се е зарекла да отслабне и да се втали драстично – повече от всеки път досега

Точно затова Марта Вачкова е решила да отслабне и вече се хвали с първите постигнати резултати. При нея това си е постижение и признаваме, че заслужава похвала.

Оказа се, че за успеха на актрисата е виновен един супер ефективен режим на хранене, наречен зонов режим. Той се грижи за хормоналния баланс в тялото и това е причината да дава и толкова бързи резултати.

На този режим са се подлагали редица световни звезди като Сандра Бълок, Деми Мур и Дженифър Анистън. Макар привидно нито една от тях да няма нужда от отслабване, поддържането на телесното тегло не е никак лесна работа и си иска грижите.

И така, Марта Вачкова спазва определеното за целта меню, което съдържа обикновена крем супа за обед. Най-добре е тя да е направена от повече зеленчуци и да не включва месо.

Има и следобедна закуска, която пък изненадващо включва банички с копър и тиквички или резен хляб с маслини. А вечерята се състои от голяма зелена салата и сьомга или агнешки наденички. Изпробвайте и вие ако искате.

Източник: kliuki.bg