Как да го накарате да се побърка по вас и да не му излизате от главата денонощно? Женски трикове за гарантиран успех

Как да го накарате да се побърка по вас и да не му излизате от главата денонощно? Женски трикове за гарантиран успех

За да впечатлите мъжа до себе си или да плените този, когото истински желаете, необходимо е да знаете какво харесва, какво го възбужда и какво обича. Има няколко женски качества, пред които на всеки мъж му омекват коленете.

Дали сте предполагали, че са точно тези 4?!

Мъжете обожават секси бельо! Макар и да им трудно да го осъзнаят и да го признаят, еротичното бельо би могло да направи чудеса във връзката ви и да ви осигури страст и незабравими нощи. Ако той ви казва, че бельото няма значение – не му вярвайте, а облечете допустимо най-секси бикините, които имате и се разходете пред него. Ще видите резултатът мигновено!

Мъжете обичат да се грижите за тях! От време на време се правят на много самостоятелни и оправни, но истината е, че всеки мъж обича да има някой до него, който да му създава комфорт, да се грижи за него, дори да му глади ризите. Това определено повдига самочувствието на мъжа, а и го кара да се чувства специален и обичан.

Мъжете обожават да носите техните тениски! Любима гледка за мъжа е да види сутрин дамата на сърцето си рошава, сънена и облечена в неговата тениска. За него това е признание, че е единственият, желаният и този, на когото можете да разчитате. Освен това всяка една жена е супер секси, докато готви или закусва с мъжка риза!

Мъжете си прекарват действително страхотно, след като спят до вас! Може и да не предполагате, но силният пол обича да се гушка и да прекарва възможно най-много време в леглото с любимата жена. Прекарвайте повече време заедно в спалнята и ще видите положителна промяна в неговото настроение и в отношението му към вас. Дългите нежни сутрини могат да размекнат всеки!

Мъжете ценят вашите умения да създавате уют! Може да ви се струва маловажно, но в действителност не е. Мъжете избират жените по няколко различни фактора и подсъзнателно търсят най-добрата за тях. Тази, която ще стане пазителка на домашното огнище и ще се грижа за тях и децата им. Във всяка връзка е от значение, жената да покаже своите силни и слаби страни и най-вече грижовността и отдадеността си към дома.

Източник: zajenata.bg