Луна върти богати гаджета чужденци! (Вижте какви ги върши зад граница)

Луна върти богати гаджета чужденци! (Вижте какви ги върши зад граница)

Луна върти богати гаджета чужденци! (Вижте какви ги върши зад граница) 3 (60%) 1 vote

Фолк звездата Луна се оказа заклета нудистка!

Луна се оказа способна не само да оставя зрителите на Биг Брадър с отворена уста. Оказа се, че пиперливият й език съвсем не е най-скандалното в нея. Въпреки че кариерата й отдавна е приключила, ретро фолк звездата си живее царски. Тя се фука с доста скъпи тоалети, поддържа висок стандарт на живот и често си позволява екзотични екскурзии.

А тези благинки не си осигурява сама благодарение на спестявания от звездните си години. Оказва се, че Луна от години поддържа тайни любовни връзки с по-възрастни и доста по-заможни от нея господа. тя си ги избира все чужденци, за да може често да пътува извън граница и там да се чувства наистина свободна.

По далечните от българските плажове брадърката предпочита да се пече както майка я е родила. Тя от млада се е посветила в нудистката култура. Преди да стане известна, тя не се свенила да се изтипоса гола-голеничка и но Черноморието.

На Луна меракът няма възраст

Но сега Луна сериозно се притеснява да се отдава на любимото си лятно занимание, защото знае, че веднага ще се превърне в притегателна точка за папараци и воайори. А чужбина си й е толкова спокойно! Тя все отсяда по най-луксозните курорти и пръска луди пари. Така де, като не са твои, най-лесно се харчат, пише pik.bg.

Въпреки че вече е застаряваща ретро звезда, Луна има самочувствие на примадона и висока самооценка. Чуждите й любовници пък не знаят с какво е известна в България и на драго сърце й цакат крупни суми, за да се забавляват без никой да разбере. Голяма хитруша ще излезе!

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com