Григор Димитров предлага на Никол след победата? (Вижте какво е намислил)

Григор Димитров предлага на Никол след победата? (Вижте какво е намислил)

Григор Димитров е убеден, че най-хубавото за него тепърва предстои!

След невероятни си успех на турнира в Лондон, Григор Димитров ще се отдаде на заслужена почивка! Още на вечерта след финалния мач той отпразнува постижението си заедно със своя екип и семейството си. Този път Никол Шерцингер не отсъстваше. А и, както каза хасковлията, певицата вече е част от неговата рода.

Засега, обаче, това е само на думи. От доста време се говори, че Никол мечтае за семейство и деца, защото и годините вече си казват думата. А, междувременно, Григор Димитров е на върха на своята слава. Но пък именно там той е оценил най-силно подкрепата на своята любима. затова и реши да й благодари рпед целия свят.

тя също му върна жеста и всичко помежду им отново изглежда като в една бляскава, светска приказка. А дали накрая принцът и принцесата ще заживеят щастливо? Напоследък стават все по-упорити слуховете, че Григор Димитров се е решил да предложи брак на Шерцингер. Той все изчаквал подходящия момент да го направи.

Дали Григор Димитров наистина ще се реши?

А сега е решил, че победата в Лондон може да се превърне в двоен повод за празнуване! Най-добрият ни тенисист ще изчака и певицата да приключи своите ангажименти към музикалното шоу, в което журира. След това двамата ще се отправят на екзотичен остров заедно с майката на Григор Димитров, пише marica.bg.

Става въпрос за късчето земя насред океана, собственост на Ричард Брансън. Там тенисистът ще успее да съчетае и полезното с приятното, участвайки в благотворителен турнир за милионери. А, ако слуховете се окажат верни, именно на райското местенце Григор Димитров ще падне на колене пред Никол!

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com