Григор Димитров и Никол Шерцингер пред сватба

Григор Димитров и Никол Шерцингер пред сватба

Гришо и Никол отпразнуваха победата заедно в Лондон

Двамата май са сгодени, тя е част от моето семейство обяви сензационно Григор Димитров

Връзката между Григор Димитров и Никол Шерцингер става все по-сериозна и скоро може да се чуят сватбени камбани – пише „България днес“. Напук на всичките слухове за раздяла те са заедно и са по-влюбени от всякога. И голямата мечта на певицата за семейство и деца е все по-близо, като вече се появиха и слухове за годеж между влюбените – отбелязва изданието.

За това се заговори в тенис средите след грандиозния успех на българина в Лондон. Показаха го действията на двамата след победата на новия номер три в света на тениса над Давид Гофен.

„Благодарности към моя щаб, те са невероятни! Благодарности към мама и татко. И благодаря на моята приятелка Никол! Тя не бе в залата, но играе важна роля“ – обяви Григор секунди след като вдигна най-ценния трофей в своята кариера.

След това продължи с шегите: „Никол се крие някъде. Тя изигра много важно роля за всичко, което се случва. Заслужава малко признание. Тя е удивителна!“
„Поздравих Никол, защото е част от моето семейство. Заедно с баща ми, майка ми и другите близки хора“ – сподели Григор Димитров.

Самата Никол Шерцингер пък вдигна публиката на крака в шоуто „Х фактор“, в което е ментор, за да поздравят заедно успеха на Гришо. „Поздравления, Григор!“ – скандираше с публиката певицата.

Източник: kliuki.ws