Познахте ли Туба от „Гордата Аси”? (Вижте я как изглежда сега)

Познахте ли Туба от „Гордата Аси”? (Вижте я как изглежда сега)

Туба е прекрасна и без грим

Там брюнетката играе главната роля. Известната балканска дива от телевизионните сериали избра да живее във Франция заедно със своето семейство. Тя твърди, че в Париж усеща, че живее. Градът и страната й давали спокойствие, сигурност и там актрисата иска да възпитава децата си, както и да ги изучи. Идва в Истанбул със съпруга си, само когато има снимки в телевизията или киното. Мечтае за кариера в Холивуд.

Туба е една от най-обичаните турски актриси. Туба Бююкстюн оглавява непрекъснато класациите за най-добра и най-красива телевизионна актриса. Немската бижутерийна фирма „Монблан” й изплати един милион и шестстотин хиляди долара, за да стане нейно рекламно лице. Туба е и сред най-скъпо платените турски актриси, като за образа на Хасрет в „Огнено сърце“ получава 30 хиляди турски лири на серия.

Туба е прелестна и без грим

Двойката си каза заветното „да” в турското посолство в Париж, тъй като Туба беше вече бременна след бурната им седем месечна връзка.
Тя ражда близначките Мая и Топрак. Хубавицата твърди, че брака й с Онур е най-красивата комбинация между любов и спокойствие.tuba4

А подписът с Туба носи на Онур дългоочакваната слава и много пари. Хонорарът му скача тройно и във всеки сериал, в който участва, той взима на епизод вече по 20 000 турски лири.

Две години след раждането на децата си Туба отказва всякакви ангажименти в телевизията и киното. Тя и съпругът й стоят далеч от екран, медии и шумни светски събития.За да бъде постоянно с децата в истанбулския квартал Джаддебостан и прекрасната им къща за милион долара, Туба отхвърля няколко привлекателни предложения, последното от които е в „Госпожа Дила“. Така тя губи 750 000 лири, според турските медии.

Източник: kliuki.ws