Ексклузивно! Дебора пребита пред дома си след изгонването от Биг Брадър (Фото)

Ексклузивно! Дебора пребита пред дома си след изгонването от Биг Брадър (Фото)

Ексклузивно! Дебора пребита пред дома си след изгонването от Биг Брадър (Фото)

Фолк певицата Дебора е стана жертва на побой след излизането си от къщата на Биг Брадър.

Снощи станахме свидетели на безпрецедентното поведение на Дебора. То доведе до крайното решение тя да бъде отстранена принудително от риалити шоуто. Фолк певицата сякаш само това чакаше и си тръгна с псувня на уста. Но няколко часа след това я връхлетя неочаквано зло, узна kliuki.bg.

Дебора за пореден път е посинена

Дебора е била нападната на прибиране към дома й снощи. Пред блока са я причакали трима непознати мъже. Те са й нанесли удари предимно по лицето. А след като са си „свършили работата“, я оставили на улицата в безпомощно състояние.

След побоя певицата е отишла на лекар, но не и в полицията. Сутринта тя се появи в студиото на „На кафе“ с хематоми и синини по цялото лице. Обясни, че след предаването ще отиде да подаде жалба. Няма съмнения кой е поръчител на побоя – нейният бивш приятел. Именно него обвини преди няколко месеца и за друго физическо посегателство. А сега смята, че го е разгневила с това, че го спомена в Биг Брадър.

Нападението съвсем е разклатило психиката на Дебора и тя изпадна в истинска истерия в студиото. За първи път си призна, че има психични проблеми и наистина е била лекувана от тях. „Аз имам и психически проблем, имах панически атаки, 20 дена съм лежала в болници, получих изтръпване на ръката и тежест в гърдите. Ходила съм на психиатър и на кардиолог. След като влязох в Къщата, получих паник атаки отново. Сега разбирате ли, защо исках да напусна, разбира те ли?!?“, обясни през сълзи бившата брадърка.

Кошмарът за Дебора е още по-голям, защото тя се притеснява да не бъде залята с киселина. Именно с това я е заплашил бившият й, който ще излезе истински злодей!

Източник: kliuki.bg