Свекървата на Тамара Георгиева се бръкнала с 25 бона да й уреди короната (Вижте повече)

Свекървата на Тамара Георгиева се бръкнала с 25 бона да й уреди короната (Вижте повече)

Тамара Георгиева с платена корона на Мис България, свекърва й Катя Роуз я уредила с титлата

За короната на Тамара Георгиева бил платен рушвет. Небезизвестната й свекърва Катя Роуз я направила победителка и то само за някакви си 25 хилядарки.

Поне такива са слуховете, които се носят из столичния хайлайф. Това си е направо смешна цена след като преди време бащата и майката на Антония Петрова платиха от джоба си 40 хиляди да я направят Мис България 2009, гаврят се с новата миска недоброжелатели.

Амбициозната кандидат-свекърва на не красивата софиянка дала рушвета на организаторката на конкурса Ирина Папазова чрез посредник, мълви се от ухо на ухо.

Самата Катя Роуз, която също е носителка на титла на миска се прочу като Царицата на фотошопа, заради уменията й да борави гениално с компютърната програма. Тя живее в „Драгалевци” и е известна, че тъне в разкош. Мъжът на дамата е новозеландец, на когото носи фамилията.

Чужденецът, която я взел за съпруга бил заможен и затова се обзавел с парцела в Драгалевци. Където по-късно се устройват. Ричи Роуз е милионер защото е съдружник в известната фирма „Дънди Прешъс метълс” и за него не е проблем да пръсне 25 бона за да зарадва сина си и неговата любима. Освен това фамилията има и много верни приятели сред модните и светските експерти, които нямат нищо на против да покровителстват медийно кандидат снахата, предават от hotarena.net.

Самата идея Тамара да се яви на конкурса била по идея на свекървата. Катя Роуз е печелила титлата „Мисис България Европейски съюз” за 2011 сред повече от 200 хубавици. Нека и любимата на сина й да е сред миските.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com