Деси Банова се кълне: Не съм с Плевнелиев заради милионите му!

Деси Банова се кълне: Не съм с Плевнелиев заради милионите му!

Банова и Плевнелиев подкрепиха Гришо в Лондон

Деси Банова и Плевнелиев гледаха Гришо в Лондон

Любовната афера между Росен Плевнелиев и синоптичката от Нова тв Деси Банова е станала причина знойната блондинка, а и бившият държавен глава значително да свият приятелските си кръгове – пише „Уикенд“. След като двамата се разделиха с бившите си половинки и заживяха заедно, много от доскорошните им близки започнали да ги корят с неуместни забележки за връзката им – коментира изданието.

Особено брожение срещу Деси Банова се създало в коридорите на Нова тв, като в нюзрума на медията усилено се шушукало, че свободомислещото момиче е с Плевнелиев заради парите и влиянието му.
„Не съм с Росен заради милионите и положението му. Била съм с много по-богати мъже от него, последният мъж в живота ми също беше милионер“ – кълняла се пред колежки амбициозната синоптичка. Тя обяснявала, че била запленена от Плевнелиев не заради тузарските му палати в Гърция, Черноморец и разложкото село Баня, нито заради многомилионната му банкова сметка, а тъй като никога досега не е имала толкова ерудиран и галантен мъж до себе си.

Преди дни Росен Плевнелиев заведе Деси Банова в Лондон, където двамата наблюдаваха триумфа на Григор Димитров. Бившият държавен глава се изръсил с 4000 паунда за билети за Гришо и гледал с любимата си победния ход на българския тенисист от ВИП местата в залата.

Източник: kliuki.ws