Драмата на Мис България 2017 разтърси всички: Хората я плюят, а тя е преживяла най-големия кошмар!

Драмата на Мис България 2017 разтърси всички: Хората я плюят, а тя е преживяла най-големия кошмар!

Драмата на Мис България 2017 разтърси всички: Хората я плюят, а тя е преживяла най-големия кошмар!5 (100%) 1 vote

Мис България 2017 е минала през истински ад!

Във времена, в които Мис България 2017 е критикувана и осмивана от всички, трябва да се знае, че тя е имала много тежко детство. Тамара Георгиева е преживяла най-лошото нещо за едно дете, научи Kliuki.bg.

Мис България 2017 е преживяла най-ужасното нещо

Преди 15 години, когато софиянката е била само на 9 г., е изгубила баща си, пише в. „Телеграф“. Това е и най-голямата драма в живота й, която може да смаже всекиго.

Израствайки само с майка си, Тамара се превръща в момиче, което много иска да бъде красиво. Това обаче в тийнейджърските години не й се отдава много.

Затова, след като завършва гимназия, тя си слага силикон в бюста. От напълно плоска се превръща в пищна красавица.

Всъщност Тамара е била много скромна девойка по време на ученическите си години. Тя е завършила Италианския лицей, където не влизат случайни деца.

Мис България 2017 има и висше образование. То е завършено в Художествената академия, където е изучавала „Дизайн на стъкло и порцелан“.

Таланта си Тамара го взима от майка си, която много обича да рисува и е творческа личност като цяло. Надали обаче миската ще работи по специалността си.

Тя е на 24 г. и вече има други задължения като Мис България. Цяла година трябва да се посвети на дейности, от които зависи доколко успешна ще бъде като носителка на тази корона.

Припомняме, че Тамара Георгиева стана най-скандалната миска в историята, след като събра от форумите сумати критики за външния си вид. Това дори породи слуха, че титлата й може да бъде взета, но е малко вероятно да се стигне чак дотам.

Източник: kliuki.bg