Седмичен хороскоп от днес до 3 декември-На 3 зодии ще им се усмихне късметът тази седмица

Седмичен хороскоп от днес до 3 декември-На 3 зодии ще им се усмихне късметът тази седмица

Седмичен хороскоп Овен

През тази седмица ваш пръв помощник ще е последователността. Правете, каквото трябва пък да става каквото ще.

Непредвидени обстоятелства не веднъж ще объркват плановете ви, така че по-добре не си правете такива през настоящата седмица. Най-важното е да не хабите излишни нерви пред непредвидените промени. Това няма да ви помогне с нищо, но прекомерните емоции може да навредят на вас и на понижат ефективността от дейността ви. Най-много внимавайте във вторник, когато опасността от конфликти е най-голяма. В личен план не се очакват промени. Пазете се от загуби.

Седмичен хороскоп Телец

През тази седмица нека да има повече изкуство в дните ви. Вие сами ще усетите тази повишена нужда. Не се отнасяйте скептично към страните си желания, свързани със сферата на поезията. Опитайте да направите първите крачки в тази област. Не бъдете прекалено критични към себе си. Важното е да се разтоварите, като опитвате да изразите мислите и чувствата си в рими. Седмицата ще ви даде достатъчно свободно време, за да може да се усъвършенствате, така както бихте искали.

Седмичен хороскоп Близнаци

Седмицата започва изключително успешно за вас. Бъдете по-активни и настоятелни за въпроси, свързани с юридически дела. Те ще се разрешат лесно и във ваша полза. Дори да имате трудни момент, в последния миг обстоятелствата ще се подредят, така както е най-изгодно за вас. В здравословно отношение пазете дробовете си, особено като се има предвид приближаващото захладняване. В личен план партньорът ви може да се почувства пренебрегнат заради липса на внимание от ваша страна. Поправете нещата през почивните дни.

Седмичен хороскоп Рак

Седмицата ще стане знакова за личните ви отношения. Една от страните в ситуацията ще поиска бърз и навременен отговор. Няма да имате време за отлагане. Като преодолеете първоначалното притеснение, ще се убедите, че така всъщност е по-добре. Никой не заслужава да пребивава дълго в неведение. В края на седмицата ще трябва да изпълните ваше отдавна дадено обещание. През почивните дни наблегнете на здравословното хранене и повече движение. Опитайте йога.

Седмичен хороскоп Лъв

Седмицата ще започне с противоречиви чувства и осъзнаването, че нещата няма да се получа по начина, по който сте си го представяли. В случая е важно, че ще получите подходящата емоционална подкрепа. Нищо не е фатално така че действително няма защо да хабите излишни нерви. Най-добре за вас ще бъде да се заемете с коренно различна дейност и да оставите страстите да се охладят. Това ще стане лесно, ако насочите вниманието си в друга посока. В почивните дни не бъдете прекалено критични към половинката ви.

Седмичен хороскоп Дева

Очакват ви професионални успехи, благодарение на положените усилия и доказаните ви качества в последните седмици. С напредването на дните заслугите ви ще нарастват лавинообразно. Може да се надявате на повишение или увеличение на заплатата. Със сигурност ще се чувствате добре, но рискувате да се претоварите без да се усетите. Погрижете се за здравето си и нервната ви система. Най-късно в сряда направете така, че да имате повече време за сън и достатъчно време, в което да се отърсите от въпросите, които са се натрупали през деня. През почивните дни не си и помисляйте за работа. 

Седмичен хороскоп Везни

Седмицата може да бъде изпълнена с много страсти, но дали са правилни или не, може да прецените само вие. Помислете добре как се чувствате и дали бихте могли да продължите дълго време в същия дух. Не си правете, че нещата ще се променят кой знае колко с времето. Сега е важно да сте реалисти и да мислите с главата си, но не и да се оставяте на прекалено „студено“ пред настъпващата зима.

Седмичен хороскоп Скорпион

През тази седмица няма да имате думата за главните неща, които се случват в живота ви. Сега може да обърнете внимание на рутинни дейности и да довършите онова, което има нужда от подобрение. Периодът може да ви натовари с липсата на поле, където да изразходвате енергията си. В такъв случай може да наблегнете на физически упражнения, но ако ви е за първи път започнете с щадяща програма. 

Седмичен хороскоп Стрелец

Започвате седмицата в пълна хармония със себе си и чувствата си. Това е много важно, за да не може да бъдете забавяни в дейностите, които ви предстоят сега. Прокарвайте първите стъпки от новите си планове. Ще имате забележителни идеи и шанса да започнете да ги реализирате, преди останалите да са изразили отрицателното си мнение. Докажете, че се водите от положителна нагласа и всичко ще бъде наред.

Седмичен хороскоп Козирог

През тази седмица ще ви върви като по вода. Изключително високо ще се цени мнението ви, а и самите вие ще сте на много високо интелектуално ниво. Разум и реакция ще бъдат в съвършен синхрон, така че запретнете ръкави, защото ви чакат много върхове за покоряване. Очакват ви и успехи в съдебната област. Времето е подходящо за подаването на искове. В личен план не се очакват кой знае какви промени. Просто няма да имате време за личен живот. Опитайте се все пак да не игнорирате половинката си изцяло. 

Седмичен хороскоп Водолей

Това е седмицата, в която трябва да спазвате правилата, а те не винаги ще бъдат вашите. Има и такива моменти и това не означава, че предавате себе си. Напротив. Такова поведение сега ще ви е от полза. Все пак понякога и вие трябва да се вмествате в рамките. Времето ще премине неусетно и дефакто драма няма да има, освен ако не се фокусирате върху отрицателните неща, а те в никакъв случай няма да са повече от останалите. Пазете от влизане в конфликти. В края на седмицата някои от вас може да получат повишение.

Седмичен хороскоп Риби

Събитията от седмицата няма да се развият така, както сте ги планирали, но в случая това ще е напълно в синхрон с поговорката „всяко зло за добро“. Някои представители на знака ще имат сериозни въпроси за решаване в любовната сфера. Предложенията са повече от едно и това ще ви постави в интересна и трудна ситуация. Не бъдете идеалисти и не преминавайте в крайности. Със сигурност няма да се чувствате самотни, но изберете достойния вариант.

Източник: zajenata.bg