Изплува мръсната истина за Луна: Ето каква е всъщност певицата!

Изплува мръсната истина за Луна: Ето каква е всъщност певицата!

Шокиращото разкритие за Луна разтърси всички

Луна не е само дразнител. Чалга динозавърът от зората на поп фолка крие мръсни тайни. В Къщата на Биг Брадър шуменката не спира да подлудява съквартирантите. Зрителите също са потресени от нейното поведение и маниери на примадона.

Те не я харесват изобщо. Но това да дразни околните не е най-тъмната й страна. Оказа се, че тя крие доста шокиращи тайни.

Луна прескачала и на двата бряга

Дори това да се прави на жертва не е нищо в сравнение с разкритията за личния й живот. Оказа се, че Лухче, както е истинското й име, била доста разюздана в личния си живот.

Певицата говорела перфектно турски език и затова лесно си намирала любовници от Турция.

Последният, с когото мачкаше чаршафите, бе стар и неприлично богат турчин. Той спонсорираше певицата, чиято кариера отдавна залезе. Но тя изгуби солидните си спестявания след фалита на банка КТБ, а за останалите имоти наследниците на гаджето й водят дела с нея.

След това тя забърса друг дядка. Турчинът от години живеел в Австралия и отново щедро развързал кесията си за нея. Но след като научил шокиращите й тайни, вече не иска да я види и чуе. И двамата се разделили малко преди поп фолк дивата да прекрачи прага на Къщата в Биг Брадър.

„Луна пак успя да омае поредния старец. Но той се оказа хитър. И я заряза защото узна ужасните й тайни”, коментират близки до обкръжението на певицата.

А това, което научил възрастния й любовник било, че по време на участия тя се сваляла с малки момчета. Но не само това го втрещило и отблъснало. Той разбрал още, че Луна си пада и по жени.

Слабостта на блондинката към собствения й пол датира още от времена на буйната й младост.

„Като всяка туркиня Луна е искала да се запази недокосната от мъж до времето на брака си. Затова и залитнала по женски ласки. Падаше си и се опипваше с една моделка от клипа й към песента й „Чики-рики”, припомнят източници.

Източник: kliuki.ws