Нина Добрев-Тотална промяна-Учуди всички с новия си стайлинг-Сякаш друг човек виждаш и пак е неотразима!

Нина Добрев-Тотална промяна-Учуди всички с новия си стайлинг-Сякаш друг човек виждаш и пак е неотразима!

В Лос Анджелис се състоя световната премиера на трилъра „Линия на смъртта“ (Flatliners) с участието на Нина Добрев, Елън Пейдж, Диего Луна, Кийфър Съдърланд.

Ние, разбира се, няма как да не обърнем специално внимание на „нашето момиче“ Нина Добрев. Красавицата се появи на червения килим с променена визия – косата ѝ е още по-къса и вече с бретон.
Като всеки истински любител на социалните мрежи, Нина не пропусна да се похвали с новата си прическа в Instagram, като публикува снимка от премиерата на „Линия на смъртта“, озаглавена „Свят, запознай се с Боб (прическата), Боб…

свят“

Боб… свят“

Красавицата не се притесни и да наруши строгите модни правила, като се появи в бял тоалет след Деня на труда в САЩ (първият понеделник на септември). Елегантната бяла рокля, дело на Прабал Гурунг, Нина комбинира с нежни обувки в сиво на Джими Чу.

„Линия на смъртта“ е римейк на едноименната лента от 1990 година, в която участваха Джулия Робъртс, Кевин Бейкън, Уилям Болдуин, Кийфър Съдърланд. Филмът разказва историята на петима студенти по медицина, обсебени от идеята за това какво се случва след смъртта.

Източник: zajenata.bg