Нели Рангелова взриви ефира: Разведох мъжа си и причиних много болка на децата му!

Нели Рангелова взриви ефира: Разведох мъжа си и причиних много болка на децата му!

Нели Рангелова взриви ефира: Разведох мъжа си и причиних много болка на децата му!

Нели Рангелова най-после си признава вината, която носи от 25 години насам!

Певицата Нели Рангелова взриви ефира на Нова телевизия с това, което призна за себе си. Тя най-после разкри публично своята вина, която й тежи на съвестта от 25 години, научи Kliuki.bg.

Нели Рангелова със скандални признания за себе си

Оказва се, че съпругът на певицата не е бил изключение, а тенденция. Тя винаги си е падала по обвързани мъже и вече не го крие.

Когато Нели и Николай се запознали, той бил женен и имал три деца. Тя обаче го развела и вече четвърт век е щастлива с него.

Болката, която певицата нанесла на семейството му тогава, е нещо несравнимо. Тя обаче не съжалява, защото се е влюбила истински.

„Когато ме срещна, Николай ми призна, че е женен с три деца. Първоначално не исках и да чувам, но след 3 месеца се предадох. Осъзнавам какво причиних с любовта си на много други хора, но признавам, че имаме много добри отношения с неговата бивша съпруга и прекрасните му дъщери“- разкри в ефир Нели Рангелова.

Певицата е била от най-разюздените жени през своята младост. Тя е имала много гаджета и е била доста разкрепостена в това отношение, защото повечето са били обвързани.

Явно Нели има някакъв фетиш към „забранения плод“. Само така можем да си обясним, че непрекъснато търси мъже с половинки.

„Така съм в личния живот. Трябваше да премина през много любови, за да намеря тази, която мислех. Винаги съм се влюбвала в обвързани мъже, най-големите ми любови са били такива“ – каза още в ефира на Нова ТВ Нели Рангелова.

Източник: kliuki.bg