Наталия Симеонова се преобрази-Няма да я познаете!

Наталия Симеонова се преобрази-Няма да я познаете!

Наталия Симеонова от много време не се бе показвала публично. Да се появи сред обществеността бе представянето на сборника с есета на близката й приятелка Мария Касимова.

На водещата на „Море от любов” й се наложи да излезе от самотната си крепост, в която прекарва по-голямата част от времето си.

Когато се появи на премиерата на книгата Наталия изуми с визията си присъстващите, пише разкрития.ком.

Не, че някой не знае, че Симеонова отдавна загуби битката с килограмите. Но хората с ужас установиха, че е качила още значителна телесна маса. Изумени бяха и от множеството бръчки, с които бе покрито иначе хубавото и миловидно лице.

Според слуховете Наталия Симеонова се усамотила между стените на луксозния си дом. Където лекувала разбитото си от нещастна любов сърце. Феята на любовта и днес не може да забрави бившия си любим Денис Ризов. През цялото време посещавала психолог. При него тя церяла тежката депресия. Която получи в наследство от разбития си любовен живот.

Напълняването си русокосата красавица дължала на антидепресантите. Които приемала по цели шепи. Те обаче изиграли лоша шега. Стабилизирали разстроената й психика. Но предразположили организма им към покачване на излишни кила, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

Най-интересното е обаче, че въпреки напълняването лицето на водещата се покрило с бръчки. Тя е едва на 47 години, но изглежда по-възрастна, коментират известната дама очевидци.

Тези дни водещата с най-доброто сърце бе удостоена с наградата RESPECT 2017.Но тя не дойде да си я получи. Отсъства от церемонията незнайно по какви причини.

Източник: zajenata.bg