Истината за Рая на Азис е повече от неочаквана! Вижте съдбата на порасналата му щерка

Истината за Рая на Азис е повече от неочаквана! Вижте съдбата на порасналата му щерка

Истината за Рая на Азис е повече от неочаквана! Вижте съдбата на порасналата му щерка4.7 (94.29%) 7 votes

Порасналата Рая на Азис е неузнаваема.

Щерката на краля на поп-фолка, по-известна като Рая на Азис, успя да разчупи всички клишета и стереотипи, които я преследват от самото й раждане. Малката принцеса предизвика сензацията с появата си на бял свят преди осем години, но сега надали някой би я заклеймил, както тогава, разбра kliuki.bg. 

Рая на Азис всеки ден е в балетната школа

Рая на Азис всеки ден е в балетната школа

Рая Василева Боянова или Рая на Азис бе едно от най-коментираните звездни бебета преди години и всички бяха сигурни, че поп-фолк изпълнителят си прави ПР на свой гръб. Тогава той бе още в периода, в който уж демонстрираше, че не е много наясно кой пол повече му харесва и приляга, а раждането на дъщеря му бе втората стъпка по стълбицата към короната „краля на скандала“ след сватбата с Ники Китаеца.

Както щерката на Васил стана хит за отрицателно време, така й след това изненадващо на татко й му дойде акъла, че не е добре толкова малко дете да бъде разнищвано от медиите и наложи абсолютно вето върху нея. Години наред за Рая на Азис ни вест, ни кост. Сега тя вече е ученичка в едно от най-престижните училища у нас, но голямата й страст е не в класната стая, а в залата за балет, пише bgdnes.bg.

Докато Азис все още е свързван с мазните кючеци, които го изстреляха на върха на славата, дъщеря му е поела по коренно различен път, но не и без неговото наставление. От малка русокосата красавица проявява афинитет към различни сценични изкуства, но след множество проби и грешки е намерила своето място сред балерините.

Класическият балет е голямата страст на Рая на Азис и тя мечтае един ден да стане световноизвестна примабалерина. Това може би озадачава мнозина, очаквали дъщерята на костинбродския славей да стане певица като него, но вероятно й той не е искал да тръгне по неговите стъпки, за да не преживее всичко, което и той.

Въпреки че още е само втори клас и показва завиден успех по всички предмети, Рая на Азис е заявила на татко си, че иска да продължи обучението си в Националното танцово училище, което е ясен знак, че тя от малка е целеустремена и уверена в мечтите си, които всички, видели я как танцуват, са категорични, че ще постигне.

Източник: kliuki.bg