Помните ли певицата Есил Дюран? Тя направи тежко признание след години на дълго мълчание: Защо напусна сцената

Помните ли певицата Есил Дюран? Тя направи тежко признание след години на дълго мълчание: Защо напусна сцената

Есил Дюран безспорно е най-интелигентната и ерудирана поп фолк звезда у нас. Стилна и с чувство за мярка, тя години наред радваше окото и ухото на феновете си.

След което внезапно се оттегли.

Есил Дюран призна защо е напуснала чалгата и как няколко години се е борила със самата себе си, за да стигне дотук

Припомняме, че певицата се изгуби от музикалната сцена преди няколко години, без да каже защо. Това, с което си припомняхме за нея, беше единствено модната й линия – безспорно успешна и елегантна.

Днес обаче Есил Дюран разкри истината за себе си и призна, че се е оттеглила от чалгата, осъзнавайки, че това вече не е нейната музика. „Нещата тръгнаха в една посока, която не ми харесваше. Концертните изяви станаха все по-малко, а клубните участия повече. Трябваше да се пее не с оркестър, а с диджей или директно на плейбек. Това не е моят живот, не го усещам така“, признава красавицата.

Есил Дюран сподели също, че участието й във формата „Мюзик Айдъл“ я е накарало да се депресира и поболее. В началото тръгнала към него с огромното желание да помага на млади и талантливи хора, но после дошла рутината.

„Имаше толкова много фалшиви хора, фалшиви комплименти и овации, че някак се изгубих. В един момент се погледнах отстрани и осъзнах, че не съм искрена. Не толкова, колкото съм била и колкото искам да бъда. Почувствах себе си като чужда и това буквално ме поболя. Четири години боледувах почти непрекъснато и затова си взех почивка, за да се пречистя на духовно ниво“, коментира изпълнителката.

Днес тя се чувства отлично и като преродена. И обещава съвсем скоро да изненада всички.

Източник: zajenata.bg