Невероятна! Мегз се обясни в любов на…

Невероятна! Мегз се обясни в любов на…

Двете определено са сродни души

За никого не е тайна, че дизайнерката Миглена Каканашева от Раковски, по-известна като Мегз, винаги е предизвиквала множество въпроси.

Част от тях са свързани с мъжа в живота й, когото тя умело успява да укрие от медиите. И до ден днешен не става ясно на кого Мегз е отдала сърцето си.

Вчера обаче Мегз за пореден път успя да изненада широката общественост, разкривайки най-после името на много скъп за нея човек, за когото твърди, че обича истински.
Оказва се, че далеч не става въпрос за някой подземен бос, както вероятно очаквате, а за… огнената Миглена Ангелова.

Мегз

Двете определено са сродни души

В едно от лайф видеата на Миглена Каканашева ясно се вижда как обядват двете с адашката й Миглена Ангелова.
Двете не пропускат да си споделят какво изпитват една към друга.

Дизайнерката разкрива, че госпожа „Искрено и лично“, е един от хората, на които се възхищава истински.
На свой ред дамата в червено пък казва, че именно Мегз е нейната победителка. Тя допълва, че много й се иска да е имала нейната сила на тези години. Миглена Ангелова наистина се възхищава на силата на Каканашева.

Припомняме, че по време на престоя си в къщата на ВИП Брадър дизайнерката често пъти бе определяна като „малката Миглена Ангелова“. Дамата в червено пък защитаваше Мегз повече от явно, при все, че бе водеща и като такава от нея се очакваше да демонстрира безпристрастие.

Това обаче така и не се случи и поради тази причина Миглена Ангелова си навлече доста проблеми с Големия брат.
Въпреки всичко обаче и в типичния си стил, госпожа „Искрено и лично“ не се отказа от това да подкрепя Миглена Каканашева докрай.

По всичко личи, че двете са сродни души и тепърва ще градят много стабилно приятелство. Напук на всички и всичко двете продължават да се борят с трудностите, пред които ги изправя животът и да вървят напред, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com