Джулия Робъртс – 27 години след „Хубава жена“

Джулия Робъртс – 27 години след „Хубава жена“

Холивудската звеза Джулия Робърт грее на корицата на сп. „Биограф“

Джулия Робъртс, чиято звезда изгря преди 27 години с ролята и във филма с Ричард Гиър „Хубава жена“, е на корицата на новия августовски брой на „Биограф“ – пише „Уикенд“. Списанието, което излиза на пазара на 1 август, отделя 20 страници на чаровната актриса в очакване на 50-годишния й юбилей през октомври.

Освен на биографията и личния живот на Джулия Робъртс, илюстрирани с много снимки, повечето от които се публикуват за първи път в България. Специално внимание е отделено и на легендарната любовна история, която първоначално не трябвало да име хепиенд.

Освен на Джулия Робърт, летният „Биограф“ поставя акцент и върху образите на други значими и обаятелни жени от близкото минало и съвременността. Очеркът „В клетката на Хичкок“ разказва за Типи Хедрън от шедьовъра „Птиците“, която от откритие и протеже на легендарния режисьор се превръща в негова жертва. Интересни са и интервютата с една от най-популярните наши актриси напоследък – Лилия Маравиля, както и с детската писателка №1 у нас Юлия Спиридонова.

Сред хитовети материали в новия брой на списанието са и интервютата с двама юбиляри – 60-годишния певец Орлин Горанов, и 50-годишния баскетболен треньор и общественик Тити Папазов. Има и материал, посветен на писателя Павел Вежинов.

Ричард Гиър партнира на Джулия Робъртс в „Хубава жена“

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com