Вижте диетата, с която Ани Салич се стопи

Вижте диетата, с която Ани Салич се стопи

Вижте диетата, с която Ани Салич се стопи 5 (100%) 1 vote

Чудотворна диета избави Ани Салич от излишните килограми

Откакто Ани Салич приключи брака си с Бранко, тя се промени до неузнаваемост. Тв водещата най-после успя да се избави от излишните килограми и вече е неузнаваема.

Приближени до нея издават, че е успяла да се втали благодарение на една чудотворна съставка – кленов сироп. Новинарката смъкна няколко сантиметра от талията си и продължава да слабее без физически усилия.

Най-простият вариант на кленовата диета включва литър и половина преварена или минерална вода. В нея се разреждат съответно по 10 лъжици лимонов сок и кленов сироп. Прибавя се малко настърган джинджифил и черен пипер. Това количество Ани Салич изпива за един ден.

Диетата на новинарката има няколко разновидности. Пълната програма е с продължителност от 10 дни. През този период се приема единствено горната напитка. Програмата може да бъде удължена с още най-много 4 дни. За начинаещите пациенти е добре да започнат с 5 дни или най-много седмица.

Значително по-лесен за изпълнение вариант от диетата на Ани Салич е прием на чаша от отслабващата течност половин час преди всяко хранене. Още една опция е заместването на хранене с коктейла. Достатъчно е да изпиете 2-3 чаши от него, за да сте сити до следващото хранене.

Диетата на Ани Салич е наистина вълшебна. Тя гарантира не само избавяне от излишните килограми. Но и още куп други преимущества. Тя е отлично средство за стимулиране на имунитета.

Освен това изчиства артериите от отлагания и тялото от токсичните съединения. Режимът е ефективен подход за сваляне на лошия холестерол. Гарантира облекчаване на ставни и мускулни болки.

Изпълнението на тази диета води до подобряване състоянието на косата, ноктите и кожата.

Още един положителен ефект от изпълнението на режима на Ани Салич е повишаване на жизнения тонус.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com