Помните ли д-р Куин Лечителката? Възхитително! Вижте как изглежда тя днес, на 65 години! (Снимки)

Помните ли д-р Куин Лечителката? Възхитително! Вижте как изглежда тя днес, на 65 години! (Снимки)

Джейн Сиймор определено е спечелила битката с времето

Джейн Сиймор е официално на 65, но тялото й казва друго. Фантастичен външен вид и невероятно настроение, такава е познатата ни като д-р Микаела Куин „Лечителката” от едноименната хитова лента.

И оттогава, вече повече от четиридесет години, тя не се променила, а времето сякаш се е приплъзнало по тялото и лицето й.

Актрисата не се притеснява да се снима и по бански. А фотосите й винаги предизвикват едно-взрив от положителни емоции, особено сред мъжката половина на онлайн потребителите.

Красотата на Джейн Сиймор е забелязана в далечната 1973 година, когато играе в култовата лента „ Джеймс Бонд-007 ”. Но оттогава до сега тя изглежда като момиче, възхитително. Въпреки че зад гърба си има четири брака, също толкова развода и е отгледала точно толкова деца.

Миналата година екранната д-р Куин Лечителката се разведе с режисьора и продуцент Джеймс Кийч . Двамата бяха заедно почти двадесетина години и според американските таблоиди тя е подала документите за развод.

Джейн Сиймор е една от малкото холивудски знаменитости, които няма разкрасителни корекции по лицето и тялото си. Тя винаги е държала на естествения външен вид. Признава, че е сложила малко силикон в гърдите си преди време, но не се решила на ботокс, защото ролите й не позволяват да играе застинала, като маска.

А тайната й диета съдържа повече зеленчуци, плодове и пилешко. Категорично е отхвърлила от менюто си червеното месо. Другата й безспорна тайна е плода авокадо. Когато иска да свали някое еи друго излишно кило тя си хапва непрекъснато от него, съчетано с ядки, зелен чай и много вода.

„За мен този плод е магнетичен“, твърди чаровницата. Актрисата винаги е споменавала, че е мързелива и не е фен на екстремалните физически натоварвания, нито фитнес залите. Но с удоволствие изпълнява леки упражнения и модерното напоследък пилатес.

Източник: zajenata.bg