Голям! Майката на Слави Трифонов направи разтърсващо разкритие за него

Голям! Майката на Слави Трифонов направи разтърсващо разкритие за него

Слави Трифонов има добра душа, която понякога умело крие!

Шоуменът Слави Трифонов може да се прави на строг и суров, но истината е, че носи добро сърце. Една история от миналото потвърждава тази теза, научи Kliuki.bg.

Слави Трифонов помогна на сестра си да има дете

Оказва се, че Дългия стои зад най-голямото щастие в живота на сестра си. Именно той й е помогнал да има дете, пише в. „Уикенд“, цитиран от Blitz.bg.

„Петя имаше проблеми със зачеването преди години. Тогава Слави пое всички разходи за процедури по забременяването и в крайна сметка чудото се случи.“ – споделя днес майката на шоумена.

Именно затова Слави Трифонов толкова много обича момчето на сестра си. Наскоро стана ясно, че той му е завещал по-голямата част от богатството си. Теодор ще получи цели 100 бона от своя вуйчо.

Тъй като появата на момчето е била много трудна, Слави го чувствал като свой син. Дългия минал през ада, докато се роди Теди.

По всичко личи, че Петя е забременяла ин витро. Тя става майка чак на 35-годишна възраст, тъй като дълго време не може да зачене.

Слави Трифонов се проявил като истински любящ брат и помогнал финансово на сестра си. По онова време ин витрото е било още по-скъпо за стандартите на българите, но шоуменът бил част от „Каналето“ тогава и печелел много добре.

Днес Теодор е вече на 22 г. и е студент. Той ще наследи вуйчо си не само финансово, но и като занаят. В момента младежът се обучава в телевизионната сфера и нищо чудно след някоя друга година да го видим като част от „Шоуто на Слави“.

Източник: kliuki.bg