Шок: Ето как изглежда Софи Маринова преди операциите! (Няма да я познаете+снимки)

Шок: Ето как изглежда Софи Маринова преди операциите! (Няма да я познаете+снимки)

Софи Маринова дава мило и драго за своя Гринго

Софи Маринова прави и невъзможното, за да е красива за своя по-млад приятел. Певицата е готова за всякакви болки и да загърби страха си от скалпела, но да изглежда изумително.

Смуглата певица никога не е била сред красавиците в чалга бизнеса. Но с разкрасителните процедури, на които се е подложила, изглежда доста прилично.

И всичко това, за да се хареса на своето гадже Тодор Давидов, по-известен като Гринго. С днешна дата двамата са луди един за друг и дори говорят за сватба и бебе. Първата операция 40-годишната Софка си е направила преди дванадесет години.Тогава, е тогава е изглеждала доста стряскащо. И различна от визията, каквато има сега.

Първото нещо, което прави по себе си ромския славей е класиката в жанра на чалгарките-силикон.

Въпреки че преди фолкаджийката се е страхувала като „дявол от тамян” от скалпела, сега доброволно ляга, за да си коригира фейса и тялото. Заради новия си любим е подновила имплантите в бюста си.

Софи Маринова дава мило и драго за своя Гринго

„Искам да имам цици като на седемнайсе годишна”, дяволито намига изпълнителката. След раждането на сина си Лоренцо пак ляга на операционната маса. Този пък, за да си стегне кожата на корема.

Преди три години уголемила устните и ремонтирала скулите си. Но добре, че тунингът се оказал неуспешен и се разградил. Защото певицата изглеждала като филм на ужасите, доверявят източници.

Но пластичните й интервенции не приключват дотук.Погрижила се и за холивудската си усмивка. А за фасетите на зъбите си се ръснала цяло състояние. И продължила с корекциите заради любовта на живота си. Въпреки болките, които изпитала от упойката, тя си направила перманентен грим. Включващ още чисто нови вежди и червило.

Софи Маринова признава, че на всичко е готова за своя Гринго. Даже от сън никога не става без грим. Признава, че като се набръчка, ще се подложи и на по-сложни разкрасителни процедури.

Източник: kliuki.ws