Истинска благодат: Наталия Кобилкина дари Такис с най-ценното!

Истинска благодат: Наталия Кобилкина дари Такис с най-ценното!

Истинска благодат: Наталия Кобилкина дари Такис с най-ценното! 4 (80%) 2 votes

Наталия Кобилкина най-после ощастливи своя нов съпруг!

Гъркът Такис Дретакис в момента е най-щастливият мъж на земята. Той току-що е научил, че ще става татко и черпи наред. Наталия Кобилкина е бременна, твърдят техни приятели.

Наталия Кобилкина и Такис ще стават родители

Известната сексоложка най-накрая е заченала, след като дълги години имаше трудности в това отношение. Изкара един 10-годишен брак без деца, но още в началото на следващия успява да се сдобие с мечтаната бременност.

По всяка вероятност „случката“ е станала в Монте Карло, където рускинята и гъркът бяха на меден месец. Там те изкараха няколко седмици, отдавайки се непрестанно един на друг.

Наталия Кобилкина неотдавна заяви в интервю, че мечтае да роди цели 3 деца на своя нов мъж. Това изненада мнозина, понеже на предишния си отказваше и едно.

Сега обаче вече е бременна и щастието озари нейния живот. Такис е на седмото небе, твърдят познатите му. Неговата мечта ще се сбъдне след няколко месеца.

Припомняме, че Наталия и Такис се венчаха в началото на лятото, след като бяха изкарали около една година връзка. Тяхната любов се развива толкова бързо, че нищо чудно скоро трите деца, за които говори рускинята, да станат факт.

„Такис е мъжът, когото съм търсила цял живот. Той ме кара да съм жена по 24 часа на ден. Това е най-важното в една връзка – жената да се чувства жена и мъжът да се чувства мъж.“ – казва Наталия.

Това ще бъде първа рожба и за двамата. Макар да са на години, те досега не са ставали родители. Тази радост обаче най-после ще им се случи и на тях.

Източник: kliuki.bg