Седмичен хороскоп на Алена:Непредвидими събития и неочаквани развръзки

Седмичен хороскоп на Алена:Непредвидими събития и неочаквани развръзки

Овен
Идните дни ще са много благодатни да разгърнете творческите си способности и да правите онова, което ви се отдава най-добре. Тези от вас, които се занимават с изкуство или влагат креативност в работата си, ще бъдат обзети от нов порив да творят.Ако имате нужда от хора, които ви подкрепят, сега късметът може да ви се усмихне.
 
Телец 
Много от вас ще открият възможност да се развият професионално или да подобрят качеството на живота си като цяло. Заедно с това обаче ще има и напрегнати моменти. Ще постъпите мъдро, ако повече наблюдавате и действате в синхрон със събитията, вместо постоянно да се опитвате да ги предизвиквате. Обърнете повече внимание на здравето си.
 
Близнаци 
Ключовата дума за вас ще е „развитие“. Наблюдавайте внимателно обстоятелствата, защото те ще ви подскажат от какво точно имате нужда и в коя област от живота ви ще се случи промяна. Ако тялото ви даде сигнали, че нещо не е наред, значи трябва да направите корекции в начина си на живот – да си почивате повече и да се грижите за себе си.
 
Рак 
Едва ли ще се радвате на спокойствие и безоблачни дни. Някои от вас ще се окажат изправени пред промени в кариерното си развитие, върху които няма да имат особен контрол, други ще трябва да преодолеят различни предизвикателства в любовния си живот, а при трети – видимо няма да се случи нищо, но в душите им ще бъде бурно.
 
Лъв 
Събитията през дадения период ще бъдат съдбовни за много от представителите на вашия знак. Дори да не видите реалните резултати на мига, а тяхната реализация да се случи по-късно през годината, сега семенцата на промяната ще бъдат засети. Интересното обаче е, че няма да можете да установите кой знае какъв контрол върху събитията.
 
Дева 
Ще трябва да вземете някои по-важни решения, свързани с финансите ви. Положението ви в тази сфера може да се окаже по-несигурно и ще се наложи да разпределите максимално добре средствата си, за да може хем да не оставате на червено, хем да подсигурите начинанията си. Може да вложите пари в нещо или да си направите застраховка.
 
Везни 
В разгара на месец юли се концентрирайте върху текущите задачи в работата и по възможност не започвайте нови проекти. През август вече ще имате зелена светлина да го направите, но все пак бъдете внимателни, тъй като периодът е по-объркан и има риск да се подведете или да си поставите нереалистични цели.
 
Скорпион 
Непредвидими събития и неочаквани развръзки ще съпровождат представителите на вашия знак. Даденият период ще бележи раздяла със старото и поемане на нов път. Промени, които сте отлагали, но които са назрявали през последните седмици, дори и месеци, сега ще се осъществят – някъде по-леко и с ваше участие, а в други случаи – по-драматично и дори принудително.
 
Стрелец 
Ще си докарате само проблеми и излишни тревоги, ако очаквате всичко да се случва по план и в определените от вас срокове. Примирете се, няма как да стане. Събитията ще са непредвидими, хората може да реагират странно, а нищо чудно и вие самите да се заблуждавате и да правите грешни преценки за ситуациите.
 
Козирог 
Предстоят ви интересни 7 дни, в които ще трябва да балансирате между желанията си и волята на съдбата. Много от вас ще бъдат изправени пред избор или обстоятелствата ще ги принудят да вземат някакво по-важно решение. Ще усетите прилив на сили през втората половина на периода. Ще горите от желание да действате и ще бъдете по-решителни.
 
Водолей 
Предстоят силни дни за голяма част от представителите на знака, ще бъде поставено началото на промени – и вътрешни, и в заобикалящия свят, а те в крайна сметка ще ви отведат до напълно нова посока. Не бързайте да се обнадеждавате или да се стряскате – при някои наистина може да има по-сериозни обрати, но в повечето случаи промените ще бъдат много фини.
 
Риби 
За вас периодът ще започне с интересни срещи, които ще ви дадат възможност да разнообразите социалния си живот и да споделите с близки приятели вълненията и грижите си. Присъствието ви ще се забелязва от околните, ще бъдете обект на по-голямо внимание и ще получавате сравнително лесно онова, което желаете.loading…

Източник: mall359.com