Всички ще й дишат прахта: Цеци Красимирова се омъжва за най-богатия българин! (става снаха на Цоло Вутов – виж тук)

Всички ще й дишат прахта: Цеци Красимирова се омъжва за най-богатия българин! (става снаха на Цоло Вутов – виж тук)

Кой като Цеци Красимирова, пак се уреди с мулти милионер!

Одумваната от години Цеци Красимирова показа „среден пръст“ на злобарите и завистниците. И ги срина с истината – омъжва се за най-богатия българин. Манекенката ще стане снаха на известния Цоло Вутов като успя да омае сина му Владимир.

Кой като нея – Цеци Красимирова става снаха на най-богатия българин

39-годишният милионер Владимир е луд по нея. Толкова, че й поиска ръката само броени месеци след началото на връзката им. Това разкриха близки на Цеци Красимирова пред вестник „Галерия“.

Известна със скандалните си връзки, най-обсъжданата от които с Косьо Самоковеца, Цеци Красимирова не иска да повдига завесата около новата си любов с Владимир.

Тя твърдо настоява отношенията им да си останат само между тях и да не се показват на публични места. Не и в България. Идеята й се приела повече от радушно от Владимир, който също не е човек, обичащ да чете името си по вестниците.

Милионерът предложил брак на Цеци Красимирова по най-романтичния начин в последната седмица на месец юли. И, разбира се, красавицата моментално приела да стане негова съпруга.

Не е ясно обаче къде ще се състои сватбата, защото в момента Владимир рядко излиза от България. Той пое бизнеса на баща си и е страшно зает с ангажименти и дела за милиони.

Цеци пък се е преместила при дъщеря си в Испания и доскоро твърдеше, че не иска да се връща в родината. Може би в името на любовта ще направи този компромис. Или пък двамата ще се вземат някъде навън. Не, че нямат пари, за да си го позволят, де…

Източник: kliuki.bg