Сватбата на Явор Бахаров шокира близките му: Актьорът най-после го направи!

Сватбата на Явор Бахаров шокира близките му: Актьорът най-после го направи!

Сватбата на Явор Бахаров шокира близките му: Актьорът най-после го направи! 5 (100%) 1 vote

Явор Бахаров скъсва с ергенлъка завинаги, избра жената на живота си!

Актьорът Явор Бахаров вече не иска да бъде ерген. Той е зажаднял за семеен живот, защото е предложил брак на любимата си Рая Пеева, информира в. „Телеграф“.

Явор Бахаров се реши да вземе Рая Пеева за жена

Събитието е станало на сватбата на оператора Радослав Гочев и певицата Мона. Явката изведнъж бил обладан от романтични чувства, внезапно паднал на едно коляно и предложил на актрисата, научи Kliuki.bg.

Това просто шокирало всички, особено приятелите на двамата. Те били информирани, че Явор Бахаров иска да купонясва и няма намерение скоро да стане улегнал мъж, но това явно се е променило.

Според слуховете, актьорът е запял друга песен след резила си във „ВИП Брадър“. След като станал за смях там, когато се опитва да изнудва Големия брат, а накрая не си получи хонорара и без малко да го осъдят дори, Явката погледнал на живота с други очи.

Той осъзнал грешките си дотук и решил, че е време да стане отговорен мъж, тъй като вече е на 32 г. Затова се заклел пред себе си да си намери жена и да работи здраво, за да преживява, както правят повечето хора.

Рая се появи в живота му малко след участието му в Брадъра. Говори се, че тя му променила целия мироглед и го накарала да се влюби лудо в нея.

Явор бил като омагьосан от любов, но все пак двамата преживяха не една и две кризи. Преди няколко месеца актрисата му би шута за кратко, тъй като беше недоволна от грубото му отношение. После пък му беше бясна, че той е изживял толкова мъчително сватбата на Лиуза Григорова.

Сега обаче лошите дни са зад гърба им и готвят сватба. Очаква се тя да бъде съвсем скромна и още през есента. На нея най-вероятно ще присъстват не повече от 50 човека, което е много малко за венчавка на две популярни личности.

Източник: kliuki.bg