Помните ли пухкавата Фидосова? Дори не подозирате какво се случва в семейството й

Помните ли пухкавата Фидосова? Дори не подозирате какво се случва в семейството й

Няма нищо вярно в слуховете, че семейството на Искра Фидосова е разбито. Такива мълви се пускат периодично, но няма сила да раздели поне засега Фидосова и мъжа й – бившия сръбски футболист Томислав Живкович. Напротив, в Монтана са във възторг от сърбина и неговата преданост към тежкотонажната юристка.

Томислав, съпругът на незабравимата законодателка, а днес нотариус в Монтана Искра Фидосова, е мъж за пример. Всяка сутрин той отива рано-рано във фамилното заведение, което се намира до кантората на бившата гербаджийка. Живкович прилежно помита пода, подрежда масите и отключва. Редовно носи лично и освежителни сокове на съпругата си. 

Съпругът на някогашната шефка на правната комисия в парламента е бивш футболист от Сърбия. Играл е в тамошния отбор „Раднишки Пирот“. С Фидосова имат син – Франсоа. Момчето е вече студент, като избрал да следва в София, въпреки че майка му има пари да го прати, където поиска по света, пише „Уикенд“.

В Монтана и досега нямат обяснение защо момчето, родено през 1996 г., носи имената на майка си – Франсоа Искренов Фидосов, а не е записан на баща си Томислав Живкович.  Иначе наследникът е добре обезпечен, има апартаменти и в София, и в Монтана. 

Фидосова, след като напусна сцената на голямата политиката, се премести в някогашния си офис в Монтана. Цялата триетажна сграда, в която е кантората й, е нейна собственост  и се намира недалеч от местната Съдебната палата. Бащата на някогашната парламентарна лъвица – дядо Фидос, пък продължава да живее в хижичка край Петрохан и да се радва на боеве между петли.

/* (c)AdOcean 2003-2014, blitzads_bg.Blitz.bg.inText */
ado.placement({id: ‘ado-ZX5GyKAt4hP_UHCvtd_9zFp5oVU7XEcW0OWttkC2aV3.o7’, server: ‘blitzbg.adocean.pl’, vars: {cid: ‘articleContent’, maxkw: ‘7’ } });

TАГОВЕ:
фидосова
семейство
томислав живкович
франсоа искренов фидосов

Източник: blitz.bg