В името на децата си: Ето какво се принуди да прави Емилия след раздялата с Коко!

В името на децата си: Ето какво се принуди да прави Емилия след раздялата с Коко!

Емилия е изпаднала в немилост и не спира да разочарова феновете си.

Отскоро Емилия е самотна майка, която трябва сама да гледа двамата си синове. Освен това, е и заета певица, която трябва да балансира между личния и професионалния живот.

А, изглежда, и в двамата по нещо куца. Въпреки че слага фалшивата усмивка преди да излезе на сцената, изпълнителката на „Калифорния“ не може да заблуди феновете си, че всичко й е наред.

Емилия е разбрала от собствения си горчив опит, че едно зло никога не идва само. Тя би шута на неверния  Коко Динев , който си позволи да й кръшне, докато бе бременна с дъщеря им Мира . И когато бяха двойка, певицата не веднъж е издържала мъжа си. Той, както всички знаем, е зарибен не само по красивите жени, но и по хазарта. Но тогава кариерата й бе във възход и можеше да си го позволи.

Въпреки че се върна скоростно от майчинство, за да не загуби позициите си, изпълнителката на „Калифорния“ вече може само да си мечтае за толкова участия, колкото преди 3-4 години. Сега има по няколко на месец и от тях си докарва мизерни суми. Емилия има официален хонорар от „Пайнер“, който е към 3 бона.

Извън него, обаче, тя се навива и на доста по-ниско оферти в долнопробни заведения и селски кръчми, само и само да припечели някой лев допълнително. Преди дни самата тя издаде този факт. Не особено обмислено, певицата пусна лайф от участие в скромно заведение, в което публиката й се брои на пръстите на двете й ръце, пише hоtarena.net.

Явно този факт не притеснява Емилия, защото знае, че го прави в името на децата си. Колкото и да й е било зле с Коко, без него май е по-зле!

Източник: zajenata.bg