Стана ясно на кого е скъпарското „Бентли Континентал“, помляно от пиян и дрогиран лекар

Стана ясно на кого е скъпарското 'Бентли Континентал', помляно от пиян и дрогиран лекар

Пиян и надрусан лекар се натресе в чисто ново "Бентли Континентал ГТ спийд" на народния певец Благовест Бичаков.
Инцидентът стана в аварийната лента на магистрала "Тракия" в неделя вечерта.
 
Софиянецът, който е сред известните специалисти по инвитро процедури у нас, карал личното си БМВ в посока София с доста висока скорост в най-дясната лента, пише "Телеграф".
 
При удара Бентлити е изхвърлено от платното и е запратено право в отводнителната канавка.
 
"Дори не е направен опит да намали преди сблъсъка с багажника на Бентлито", коментират пътни полицаи, които пристигнали минути след подадения сигнал на 112.
 
При проба с дрегер било установено, че столичният лекар има 0,79 промила алкохол в кръвта си, което е около 1 голяма водка.
 
При допълнителна проба с тест за наркотици пък били открити следи от кокаин.
 
Мъжът е и единственият пострадал в катастрофата, като е с разбит нос и сцепена вежда и е без опасност за живота. Веднага след приключването на огледа са свалени регистрационните табели на БМВ-то, като е написан и акт на водача – 40-годишния Иван С.
 
Другият шофьор е в добро състояние, като проверката показва, че в кръвта му не са намерени нито алкохол, нито наркотици.
 
 

 
 
Луксозната лимузина, в която се е натресал лекарят, е собственост на народния певец Благовест Бичаков, коментира кметът на родното му село Бели Искър Крум Георгиев.
 
Зад волана обаче бил съселянин на певеца – 31-годишният Васил Дамянов.
 
Бачаков пее от ранна детска възраст, като преди 6 години издава и първата си авторска песен "Благо ми е, благо". Мъжът се изявява и като водещ във фолклорно радио и телевизия.
 
Скъпият му автомобил се води на пловдивската транспортна фирма "Маринела 777" ЕООД. Певецът не беше намерен за коментар.
 
 loading…

Източник: mall359.com