Сравниха бременната Десислава с биволица: Бачка до последно, за да издържа мъжа си! (дебелее с часове – виж тук)

Сравниха бременната Десислава с биволица: Бачка до последно, за да издържа мъжа си! (дебелее с часове – виж тук)

Десислава не спира да опъва каиша, макар и вече в напреднала бременност!

Ангелогласната Десислава явно има и ангелско сърце, особено към човека, когото обича. В случая това е далеч по-младият от нея Благой Найденов, който я забремени преди вече седем месеца.

Десислава опъва каиша като говедо на нивата, няма кой да й помогне в изкарването на прехраната на бъдещото й семейство

Близки и колежки на Десислава обаче са потресени от факта, че тя не спира да работи. И да опъва каиша като говедо. Затова и мнозина я сравняват с биволица, впрегната на нивата. А Малката Кобра не стига, че й „напълнил фурната“, както се изразява Криско, ами я товари и с изкарването на семейния бюджет.

Десислава буквално не излиза от задимените и шумни нощни клубове, а и е принудена да пътува стотици километри от град на град. Тя обаче не искала и да чуе за почивка, защото парите трябвали на семейството й.

В момента тя и Благой правят ремонт на апартамента й в столицата, тъй като разбира се, младата й половинка не разполага със собствено жилище, в което да я заведе.

Противно на очакванията, че щом работи и се движи, Десислава трябва да е в завидна физическа форма, певицата дебелее сякаш не с дни, а с часове. Нейни колежки ехидно подмятали, че е заприличала на бидон. Но те пък не могат да се похвалят с подобен брой участия като Деси.

Десислава трябва да роди през октомври, а програмата й за декември вече е пълна. Очевидно тя ще е и майката, и съпругата, и главата на семейството с Благой Найденов. Който за момента може да подсигурява някакви пари единствено, ако ги вземе от родителите си.

Източник: kliuki.bg