Вижте дъщерята на Лютви Местан, която години наред избягваше публичното пространство (снимки)

Вижте дъщерята на Лютви Местан, която години наред избягваше публичното пространство (снимки)

Елиз Местан е бременна, дядото е на седмото небе, очакват мъжко внуче

Елиз Местан , дъщерята на Лютви , която се ожени на пищна сватба преди 2 години най-сетне е забременяла. И то с момченце.

Любимата щерка на лидера на ДОСТ вече е в седмия месец от бременността си.

До последно Елиз и Гьоксел крили от суеверие благата вест. Единствено дядото разбрал за бебето. Тъй като то щяло да носи неговото име. С което влюбените искали да изразят голямото си уважение към Лютви Местан.

Близки и приятели разбрали, че Елиз е бременна едва когато тя й съпругът й се появили на сватбата на свои роднини. От далеч личал наедрелия корем на бъдещата майка. Колкото й да искала да го прикрие с по-широки дрехи бременността била факт. Който всички отразили. А и Елиз била доста напълняла. Заради вълчия апетит качила много на килограми. Гьоксел бил на мнение, че трябва да яде за двама, предават от електронното издание retro.bg.

Иначе бременността  й протичала леко. Корабният инженер гледал Елиз като писано яйце. Не й давал да пипне нищо в домакинството.

Щастливите мама и татко решили раждането на бебето да е в България. Където бременната била наблюдавана от лекарски екип. Свекърът и свекървата, които живеят в Турция щели да пристигнат седмица преди термина. Те почитали снаха си и се съобразявали с всяка нейна прищявка. Както Лютви Местан така и другите баба и дядо щели да посрещнат новороденото с голяма радост.

 

След грандиозната сватба през 2015 година, на която бяха поканени повече от 500 човека младоженците заминаха на Малдивите. Там по време на медения си месец започнали опитите за бебе. Но щастието им се усмихнало едва миналото лято. Елиз заченала по родното Черноморие почти една година, след като се взеха.

Източник: zajenata.bg