Руският Нострадамус вещае бъдещето на съдбовната година! Тя ще е само след…

Руският Нострадамус вещае бъдещето на съдбовната година! Тя ще е само след...

Advertisement:

Често се случва в труден момент, когато експертите мълчат, милиони хора от различни точки на земното кълбо да започнат да се вслушват в пророчествата на ясновидците.

Разбира се, към всички тях можем да се отнасяме по различен начин – можем да им вярваме, можем и да се съмняваме в тях.Тази седмица обаче стана ясно, че едновременно няколко пророчества, които дълги години са събирали прах в хранилищата на Америка, Великобритания и Русия, гласят едно: „И ще напуснат хората земите си, и ще се впуснат в бяг, и руската държава ще стане център в новия свят”. Един от тези, които е пророкувал това още преди два века, е бил руският монах Авел, съобщава ntv.ru цитира Блиц. 

Advertisement:

Малцина знаят, че е имало такъв руски Нострадамус, който през живота си в различни манастири е успял да предскаже времето и причината за кончината на всички руски царе, войни и даже съвременни революции. Биографията му е забулена в много тайни и загадки. Той е роден в селско семейство, учил е за дърводелец, но изведнъж решил да отиде в манастир. Там, според редица историци, започнал да получава странни видения, които записвал, а след това зашифровал в картинки. 

Advertisement:

Разбира се, всички искат да разберат казал ли е Авел какво ще се случи в наши дни. 

В своите предсказания той рядко посочва точни дати. Именно поради тази причина числото 2024 моментално привлича внимание. Кой знае, но може там да е скрит отговорът на въпроса, без който не минава нито една голяма пресконференция на руския президент Владимир Путин: ще се кандидатира ли за още един мандат и намерили ли си е приемник?

Източник: bradva.bg

Advertisement: