ПРЕДИ БРОЕНИ МИНУТИ КАРАКАЧАНОВ СЕДНА НА ДЕТОНАТОРА! ТОВА СРИВА БОРИСОВ И ГРЕБ! ИЗТИПОСА ГИ

ПРЕДИ БРОЕНИ МИНУТИ КАРАКАЧАНОВ СЕДНА НА ДЕТОНАТОРА! ТОВА СРИВА БОРИСОВ И ГРЕБ! ИЗТИПОСА ГИ

Advertisement:

Реформа в съдебната система трябва да има. Българското правосъдие трябва да бъде бързо и справедливо. Политиците трябва да бъдат пример.

Не може да се сърдим на съдиите, полицаите или прокурорите, защото те го правят с думите: „Ами и онези отгоре го правят, защо да не го правя и аз“. Това заяви пред Би Ти Ви съпредседателят на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов на въпрос за протестите на магистратите от Софийския районен съд.

Advertisement:

„Не сме гневни от факта, че президентът няма да връчи мандат на нас. Имаме проблеми в България, в Европейския съюз, в Близкия изток. Те трябва да се решават. За година и осем месеца, колкото остава от този парламент, можеше да се справим с част от тях, а другите да започнем да ги решаваме, ако имахме стабилно мнозинство“, разкри той.

Advertisement:

„Политика не се прави с инат. ГЕРБ се сърди на обществото, което е глупава позиция. БСП пък си мисли, че след като спечели президентските избори, ще има повече депутати в следващия парламент“, сподели зам.-председателят на Народното събрание.

„На следващия ден, след който Борисов подаде оставка, администрацията спря да работи. Най-вероятно предсрочните избори ще са в края на май, което е шест месеца в безтегловност“, категоричен е Красимир Каракачанов.

Advertisement:

„Има две версии за оттеглената подкрепа на ГЕРБ към нас. Едната е свързана с външната намеса от Брюксел, след като Борисов заяви, че ще подкрепи един евентуален наш кабинет. Ние не сме долюбвани в Брюксел, защото казваме истината“, обясни той.

„Втората версия ми я каза един депутат на ГЕРБ, който заяви, че ако ни подкрепят и направим правителство, вдигнем пенсиите и качим афганистанците на самолетите и си ги изпратим вкъщи, на следващите избори те няма да могат да ни стигнат“, заключи съпредседателят на Патриотичния фронт.

Източник: bradva.bg

Advertisement: