ИСКАТ ГЛАВАТА НА БЪЛГАРИНА, КОЙТО РИТНА ЖЕНАТА В МЕТРОТО! КОЛОСАЛНА НАГРАДА! /ВИДЕО/

ИСКАТ ГЛАВАТА НА БЪЛГАРИНА, КОЙТО РИТНА ЖЕНАТА В МЕТРОТО! КОЛОСАЛНА НАГРАДА! /ВИДЕО/

Advertisement:

39-годишен е българинът, заснет в бруталното видео, което разбуни духовете не само в Германия, но и у нас.

На кадрите, заснети на 27 октомври в берлинското метро, се вижда как млада жена слиза по стълбите, а след нея вървят четирима мъже. Без абсолютно никаква причина един от тях рита в гърба 26-годишната жена и изчаква да види как пада. След секунди „сеир“ четиримата си тръгват съвсем спокойно. Единият от тях се навежда и взима бутилката с бира, изпусната по време на нападението и също тръгва с останалите. 

Оказва се, че мъжът е българин. Информацията не е официално потвърдена, но до момента се знае, че и четиримата мъже са от Източна Европа. Възможно е да са също българи, има вероятност някои от тях да са румънци, съобщава Нова телевизия. 

Advertisement:

След инцидента чомичето е било със счупена ръка и е получило амбулаторна помощ в болницата, но е пожелала да се прибере вкъщи.

Атаката получи гласност, след като вестник „Билд“ публикува на своя сайт видеозаписа. Полицията помоли свидетели на престъплението да дадат показания и публикува снимките на четиримата мъже, участвали в него. Българинът е първият задържан. 

Срещу него засега не може да се повдигне обвинение, тъй като няма доказателства, че е участвал пряко в нападението, заяви говоителят на берлинската прокуратура Мартин Щелтнер. По думите му липсва доказуемо намерение за извършване на престъпление, пише Пик.

Advertisement:

Частни лица, сред които артисти, музиканти, интелектуалци са обявили парична награда от 60 000 евро за онзи, който посочи името и адреса на нападателя на младата жена. Германците искат незабавно експулсиране на бруталните чужденци.

Advertisement:

Източник: bradva.bg