ЗАБРАВЕНИЯТ СВИТЪК ИЗПАДНА! ТАЙНОТО ПРОРОЧЕСТВО НА НОСТРАДАМУС ЗА 2017 ЗАСЯГА ДИРЕКТНО БЪЛГАРИЯ, ЛОШО Е!

ЗАБРАВЕНИЯТ СВИТЪК ИЗПАДНА! ТАЙНОТО ПРОРОЧЕСТВО НА НОСТРАДАМУС ЗА 2017 ЗАСЯГА ДИРЕКТНО БЪЛГАРИЯ, ЛОШО Е! Изберете си ангелче, те носят положителни емоции и късмет: Вижте какво ви очаква в близко бъдеще!

Advertisement:

Нострадамус е роден на днешния ден през 1503 г, вижте как тълкуват предсказанията му за 2017

Изследователите които тълкуват Нострадамус твърдят, че е предсказал много от събитията, които са се случили до днес. Вижте какво е завещал гадателя за новата 2017 година.

Нострадамус вижда конфликта между Русия и Украйна да приключи с подписването на споразумение. Което няма да е угодно на САЩ. Европейския съюз и най-вече Германия ще подкрепят новия пакт.

Advertisement:
Advertisement:

Пред Китай престоят смели действия. Страната ще иска да поправи икономическия баланс на света. Според Нострадамус и нашата баба Ванга, които са на едно и също мнение Китай ще стане най-новата световна суперсила, предават от  dama.bg.

Хората от Ботуша ще изпаднат във финансова криза. Заеми и безработица ще съсипят Италия. ЕС ще трябва да се пренасочи от Гърция и Испания към Апенинснкия поуостров.

Нострадамус вижда големи проблеми и за САЩ. Смятаната за първа сила в света страна ще пострада от ширещото се все повече неравенство. Политическата корупция и срив в социалната система ще станат проблем номер 1 в страната зад Океана.

Advertisement:

Френският пророк твърди, че ще има войни заради глобалното затопляне. „Горещите войни” ще започнат заради изчерпването на жизнено важни ресурси. Най-голяма опасност ще са атаките от терористично естество и био атаки.

През 2017 година ще се отбележи напредък в използването на соларните технологии. По този начин ще се произвежда по-значителната част от електроенергията, пише разкрития.ком.

Ясновидецът предвижда сливането на Северна и Южна Корея. Ким Чен Ун ще бъде свален от власт и ще се принуди да търси закрила в Русия.

Източник: bradva.bg

Advertisement: