ДИЕТАТА НА ПРЕЯ ОПУЛИ ВСИЧКИ: МАХАТЕ ТОВА ОТ МЕНЮТО И ВЕДНАГА СВАЛЯТЕ 12 КГ!

ДИЕТАТА НА ПРЕЯ ОПУЛИ ВСИЧКИ: МАХАТЕ ТОВА ОТ МЕНЮТО И ВЕДНАГА СВАЛЯТЕ 12 КГ!

Advertisement:

Прея е известна българска певица, която за кратко време успя да завладее сърцата на публиката.

В началото тя беше много закръглена, но точно по този начин хората я възприемаха, радвайки се основно на песните, които прави. През последните месеци обаче тя провокира публиката не точно с творчеството си, а с визия.Сякаш песните й останаха на заден план, след като широката публика видя тази голяма визуална промяна.
Диетата на Прея видимо работи, но каква е действително тайната на страхотната промяна за това отрицателно време, би могла да каже само и единствено младата певица.

Режимът превърна изпълнителната буквално в нов човек. Тя изглежда коренно различно и то в положителния смисъл на думата, пише zajenata.bg. До момента Прея е успяла да се раздели с цели 15 килограма и признава, че това не е всичко, на което е способна.

Advertisement:

В момента тя е извънредно щастлива и удовлетворена от постигнатото в кратки срокове. Всичко на всичко в режимът за отслабване са включени елементарни правила. Не са ви нужни огромни финансови средства, за да постигнете същите резултати като нейните. Тайната е следната: от менюто трябва да се изхвърли всичката бяла храна.

В прав текст това значи да се премахне от менюто всичко, което съдържа бяла захар, бяло брашно и бяла сол. На ден се пият по 2 литра, дори повече, вода.
Набляга се по-скоро на правилата, които са приети за разделно хранене. Един или два дни всяка седмица се прави разтоварване на организма.

През този период се приемат единствено билкови чайове и фрешове. Храна не се консумира. Ако не може да издържите само на течности, през тези ден-два си правете свежи салати, но малък грамаж и без никакви подправки – забранени са. През останалото време се храните нормално, но без съчетания от рода на месо с картофи или пиле с ориз. Опитайте да се храните разделно, за да постигнете същите резултати като на Прея.

Advertisement:

За да не губите времето си, ние ви предлагаме да пробвате диетата на Прея първоначално само за 10 дни. Спазвайте всички описани правила и за по-малко от две седмици ще отбележите завиден ефект.

Ще носите дрехи с един размер по-малко от преди – гарантираме ви. Промяната ще ви надъха да искате още и още за себе си. Следователно по собствено желание ще продължите диетата месец, та дори и два. Чаровната певица е категорична в тайната на успехите си. Опитайте и вие!

Advertisement:

Източник: bradva.bg