Президентшата Десислава Генчева сътвори нов гаф

Президентшата Десислава Генчева сътвори нов гаф 5 (100%) 1 vote

Advertisement:

Новата първа дама отново отнесе сериозни критики за тоалета си

Президентшата Десислава Генчева, към която са вперени всички погледи, след като ген. Румен Радев бе избран за петия президент на Република България, сътвори нов гаф.

Advertisement:

Очевидно на Десислава Генчева няма да й е никак лесно да влезе в час.
Първата дама и ген. Румен Радев бяха в Софийската опера. Президентската двойка бе посрещната с възгласи „Браво!”, предава „24 часа”.

Advertisement:

Десислава Генчева обаче отново попадна под ударите на критиката, тъй като за пореден път не бе подбрала правилно тоалета си.
Тя бе заложила на едро карирана пелерина, която е последният писък на модата.
Въпреки това обаче дрехата не е подходящо облекло за червения килим на операта.

Десислава Генчева

Новата първа дама отново отнесе сериозни критики за тоалета си

Advertisement:

Етикетът изисква на подобни места да се ходи с доста по-стилно облекло, което очевидно е убягнало на Десислава Генчева.
Модни коментатори сочат, че горната дреха на президентшата е приличала по-скоро на ямурлук, отколкото на стилен тоалет, подходящ за целта.

В интернет пространството се появиха коментари, че добре поне че фигурата на Десислава Генчева е стройна, тъй като в противен случай е щяла да прилича на буре.
Модните експерти подчертаха, че дори панталонът, който била избрала президентшата за посещението в операта, не бил подходящ. Разбира се той е много по-добър вариант от минижупа, но въпреки това не е добър избор, тъй като й бил толкова широк, че й стоял като харизан.

Мнозина дори го определиха като „илиенско тоалетче с кройка на пижама”.
Със сигурност подобно облекло би било подходящо за разходка в някой парк или в Зоологическата градина, но не и за опера, категорични са модните експерти.
По всичко личи, че стилистите на новата първа дама ще имат доста работа с нея и тя ще трябва да се съобрази с етикета, ако не иска да попада под прицела на злите езици, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement: