ЗРИТЕЛИТЕ В ШОК! Страшно обвинение се стовари върху Гала, може да има смърт!

ЗРИТЕЛИТЕ В ШОК! Страшно обвинение се стовари върху Гала, може да има смърт!

Advertisement:

Урина и с*кс са на път да издънят тв водещата Гала и предаването й „На кафе“ пред Съвета за електронни медии.

Сигналът, подаден до медийния регулатор, е изпратен от Йордан Стефанов, описващ себе си като докторант, микробиолог. Той е адресирал гневното си писмо още до Регионалната здравна инспекция, съобщава в. „Телеграф“.

„Притеснителното е и че често в толкова ранни часове сценаристите и водещите си позволяват да коментират теми на с*ксуална тематика с множество незензурни изрази, а понякога правят и неприлични демонстрации. Макар да се очаква, че децата са заети с образователни дейности, всички са длъжни да се спазват някакво благоприличие и етика“, казва в писанието си Йордан Стефанов.

Advertisement:

Докторът посочва, че на 11 и 29 януари са излъчени два репортажа, в които се разяснява защо хората трябва да консумират урина. 

„Тук трябва да подчертая, че това е практика на алтернативната медицина, за която не е доказано, че може да лекува каквито и да е заболявания. Има риск зрителите да повярват в този неизпитан метод и да загърбят конвенционалните методи за лечение. Освен това урината не е стерилен телесен флуид, което означава, че наличните микроорганизми в нея представляват опасност за човешкото здраве“, посочва Стефанов.

Той цитира още едно предаване, когато е обяснено в ефир как да лекуваме в домашни условия всички заболявания чрез „ток от електропреносната мрежа“. „Лектор бе жена на име Кармен, която дори на живо в предаването демонстрира как това се осъществява върху момиче, което на външен вид приличаше на дете.

Advertisement:

Подобна демонстрация може да вдъхнови част от зрителите да приложат лечение чрез електричество върху себе си или децата си, което би завършило с тежки последствия за практикуващите, а дори е възможен и летален изход.

Advertisement:

Източник: bradva.bg