Звездите на „София ден и нощ“ станаха хит на коледното парти на Нова! (Пикантни снимки)

Любимите герои от „София ден и нощ“ се превърнаха в не по-малки звезди от познатите ни от години лица от малкия екран.

Advertisement:
Advertisement:

Преди дни се състоя коледното парти на Нова телевизия. В главни действащи лица на него се превърнаха актьорите от „София ден и нощ“. Риалити сериалът определено стана хит сред младите, които боготворят Боби и компания. Те определено се радват на по-голяма хорска любов от прочути и утвърдени телевизионни звезди, които са на върха на славата от години.

За разлика от снимките на поредицата, за бляскавото парти героите се бяха изтупали като за червения килим. Явно именно червеното е любимия цвят на Симона и Стефания. Калина Иванова, която е в ролята на Мони, определено е красавицата, която най-много се различава от екранния си образ и пръска сексапил наред.

Двете изкусителни дами бързо привлякоха вниманието на кавалерите и се сдобиха с компанията не на екранните си партньори, а на Марио и Митко. Митака от „София ден и нощ“ също заложи на коледното червено и широката усмивка. Красивата Галя избра да се довери на любимата си малка, черна рокля и определено не сгреши.

Advertisement:
Advertisement:

Момчетата също не изневериха на стила си. Коки и Боби успяха да разсмеят всички и позираха за куп снимки. Драго също се появи, но остана някак встрани от прожекторите. Асен избра да го раздава тежко и си заслужи целувки от Мони и Стефи. Той дори си щракна многозначително селфи с Дарина Йотова.

Разбира се, не се мина и без големи отсъстващи. Дани, Рая, Стела, Джулия и някои други от любимите ни лица пропуснаха да се поставят в светлината на прожекторите. Те винаги остават някак встрани, въпреки че са не по-малко обичани. Просто обичат работата си повече от славата, която идва с нея.

Героите от "София ден и нощ" станаха сензация

asen-simona-stefi stefi-mitkpo simona

Весели празници на всички бляскави любимци от „София ден и нощ“!

boyana bobi-koko bobi-koki asen-dara bobi-drago

Източник: kliuki.ws

Advertisement:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *