Певица се грижи за гроба на Георги Илиев (Коя е?)

Родна певица редовно ходи на гроба на Георги Илиев

Вандали поругаха гроба на Георги Илиев

Родна певица ходи редовно на гроба на Георги Илиев. Това разкри популярният отец Гелеменов, известен като единствения свещеник-екзорсист у нас. Той сподели, че на няколко пъти е засичал изпълнителка от поп фолк бранша да посещава гроба на Главния.

Родна певица ходи редовно на гроба на Георги Илиев

Advertisement:

Родна певица ходи редовно на гроба на Георги Илиев

При последното си посещение тя дори оставила статуетка на ангел, но само час по-късно мургави апаши я откраднали. „Беше руса и висока. Дойде с „Мерцедес“ и се насочи към гроба на Жоро Илиев. Носеше ангелче в ръце. Спря ме и ме попита как може да го закрепи. Аз извиках един от работниците на гробищата и той свърши работа, като го укрепи с подръчни материали.“, споделя отецът, който всеки ден е на софийските гробища.

Advertisement:

Само час след като певицата положила ангелчето, дошъл един от ромите – крадци, които постоянно се навъртали около мафиотските гробища. Отмъкнал ангелчето и окрал каквото имало от околните гробове, за да го продаде.

„Жалко, че каквото и да се сложи на гробовете, скъпи неща, като това ангелче, уиски, храна или каквото и да било, почти веднага става жертва на мургавите обирджии. Има си даже цял бизнес и с трошене на надгробни плочи. Плащат на ромчета да ги чупят, а после пак взимат пари да ги оправят“, разказва отец Гелеменов, предават от retro.bg.

Той не пожела да разкрие самоличността на певицата, само призна, че е доста известна. А както добре знаете, аферата на Главния с Глория е публична тайна от години…

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement: