Ани Салич показа наследниците си (ФОТО)

Ани Салич показа наследниците си (ФОТО) 5 (100%) 1 vote

Advertisement:
Advertisement:

Ани Салич най-после реши да покаже наследниците си

В продължение на години Ани Салич упорито криеше от медиите своите деца. Но най-после тя реши да ги покаже. Тв водещата публикува в социалните мрежи кадър, на които са тя, децата и нейният екранен партньор. На фотото тв водещата сияе до наследниците си.

Няма как да не се отбележи факта, че новинарката отгледа сама децата си. На практика тя и съпругът й Бранко са в развод от 4 години. От цели седем години двамата не живеят като съпрузи.

Advertisement:
Advertisement:

За Ани Салич е изключително трудно да се справя със служебните си задължения и отглеждането на децата. Още повече, че и двамата са в трудна възраст. Хана е на 12 години, а Лазар на 16 години.

Младежът е наследил буйния нрав на баща си и за Ани Салич е много трудно да се справи с това.

Раздялата на новинарката с Бранко съвпада с влизането на Лазар в пубертета. Наследникът на телевизионната звезда приема изключително тежко раздялата на двамата си родители. Насъбраното напрежение той показва пред съучениците си.

Ани Салич все още не е преглътнала срама от случката, която й се разиграла с участието на сина й. Лазар си позволил да напсува учителите и съучениците си. Гневният младеж дори говори на сръбски, когато не желае учителите да разберат ругатните му.

Ани Салич

Ани Салич показа децата си

Той и неговата сестра Хана са възпитаници на елитния Италиански лицей в Горна баня. Ани Салич си е поставила за цел да изучи децата си и да направи от тях достойни хора. Новинарката има възможност да ги изпрати да учат в чужбина.

Мечтата й е да ги види като реализирани специалисти в областта на маркетинга и икономиката, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *