Как да се отървем от кашлицата (Вижте най-вкусния лек)

Как да се отървем от кашлицата (Вижте най-вкусния лек) 5 (100%) 1 vote

Advertisement:

В сезона на грипа кашлицата е най-досадното нещо, вижте как да прочистите бронхите с ефикасен лек

За да се отървете от кашлицата има една вкусна рецепта. Освен приятният вкус посредством  това изпитано лекарство   ще прочистим успешно дихателните си пътища.

Advertisement:

За да не получим тежки усложнения след някоя настинка или грип можем да се доверим на старата рецепта. За която са ни нужни съвсем обикновени неща.Лекарство против кашлица 1

Advertisement:

За да приготвите този цяр ще са ви необходими следните продукти: 20 парчета обикновен локум по избор, 20 ментови бонбони и един литър вода, предават от електронното издание  lifestyle.bg.

Поставете парчетата локум в едни литър вряща вода. Варете така докато водата изври на половина. После към сместа добавете 20-те ментови бонбона. Варете така докато те напълно се разтопят.

Advertisement:

Махнете получената отвара от котлона. След като сместа изстине я изсипете  в бутилка с капачка или в буркан. Целта е съдът да е затворен плътно. После поставете в хладилник за съхранение.

Дозировката е следната. За да се избавите от кашлицата и да си прочистите бронхите три пъти на ден приемайте по една супена лъжица от отварата. Лечението продължава някъде между една седмица и десетина дена. Ефектът на изпитаното лекарство се състои в това, че се прочиства насъбралия се секрет. Който провокира остатъчна кашлица.

Препоръчваме преди да посегнете към лекарства против кашлица да изпробвате тази отвара. И да се убедите в нейния благотворен ефект. Не е подходяща само за хора, които страдат от захарен диабет. Поради голямото съдържание на захар в продуктите, от които е приготвен този лек от народната медицина.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement: