Сензация: Леля Гошка се появи и хвърли бомбата! (виж я как празнува на Канарските острови)

Сензация: Леля Гошка се появи и хвърли бомбата! (виж я как празнува на Канарските острови) 5 (100%) 1 vote

Леля Гошка ще прекара коледните и новогодишни празници на Канарските острови!

Роди ме, мамо циганка, ама ме кръсти Гошка! Това вече може да се използва като съвременна максима за късмет в живота. Да, сещате се, че става дума за Леля Гошка, която удари рекордните 68 милиона евро от лотария в Испания.

Леля Гошка живееше там с цялото си семейство и работеше като всички обикновени хора, едва свързващи двата края. Докато един ден просто не пусна фиш за лотарията. Оттам насетне всичко се промени и приказката започна.

Леля Гошка

Advertisement:

Леля Гошка живот си живее на Канарските острови, кой като нея вече?!

Advertisement:

Леля Гошка, разбира се, не посмя да се върне в родния си град Искър в България. Но вече излезе на светло чрез сестра си Ангелина. Последната за кратко се прибра в родината и разказа, че пребогатата й сестричка Гошка вече е на Канарските острови. С цялата си рода.

Точно на прекрасните Канарски острови Леля Гошка ще посрещне коледните и новогодишни празници. С нея обаче няма да са само мъжът й Марин, синовете Веско и Георги, и внучката Гергана. А цялата голяма фамилия – двете сестри, съпрузите им, племенниците и всичките внуци.

Определено Леля Гошка се оказа с щедра душа и широки пръсти що се касае до собствената й кръв. Тя моментално изпратила пари от печалбата на майка си Денка, за да ремонтира родната им къща в България. А Денка първо си поръчала хубава дограма.

„Майки може много да има по тоя свят, но само една майка може да роди чудо като Гошка“, хвалела се възрастната жена на съседи и познати. Въпреки че е богата, Гошка рядко излизала от дома си в испанското селце Кинтенар дел рей.

Тя и близките й обаче се охранявали от специална охрана, назначена им от самата испанска лотария.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: