Не е за вярване! Вижте в какво се превърна щерката на Виктор Николаев (ФОТО)

Не е за вярване! Вижте в какво се превърна щерката на Виктор Николаев (ФОТО) 3 (60%) 2 votes

Advertisement:
Advertisement:

Наследницата на Виктор Николаев прилича на героиня от приказките

Едва ли ще повярвате на очите си като видите в какво се е превърнала единствената наследница на водещия на сутрешния блок по Нова тв – Виктор Николаев.

Виктор Николаев е от хората, които ревниво пазят личния си живот. При все, че на работното си място е изключително разговорлив и любознателен, щом стане въпрос за личното му пространство, той сякаш слага ключ на устата си.

Advertisement:
Advertisement:

Неотдавна обаче в социалната мрежа се появи снимка на дъщерята на Виктор Николаев – Дара. Девойката се е превърнала в истинска красавица. Разбира се поради тази причина Дара се превърна в истински фурор в интернет пространството.
Със сигурност Виктор Николаев има основателна причина да я пази като очите си.

Виктор Николаев

Прилича на героиня от приказките

Тя е на десет години, но изглежда като крехка статуетка, която ще се счупи при най-малкия проблем.
С фината фигура и нежното си личице, тя по-скоро напомня за героиня от приказка.
Фотосът предизвика истинска истерия у онлайн потребителите. Едно обаче е повече от сигурно – творецът на тази снимка не е Виктор Николаев, още повече че и той самият присъства на нея.

Оказва се, че фотосът е бил публикуван от съпругата на журналиста, която също се изявява като журналист, но в радио ефира. Людмила Желязова е запечатала мига, в който баща и дъщеря (Виктор Николаев и Дара) отбелязват рождения си ден. Двамата са рожденици в един и същ ден – 15 декември.

Дара несъмнено е гордостта на баща си. Тя е тази, която е в състояние да го накара да забрави за всички служебни проблеми. Той й отдава цялото си внимание в момента, в който прекрачи прага на жилището им.
Що се отнася до съпругата на Виктор Николаев – Людмила Желязова, то всички й завиждат за това какъв съпруг е той, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *