Сложете лимон на нощното си шкафче (Вижте какви чудеса върши)

Сложете лимон на нощното си шкафче (Вижте какви чудеса върши) 4 (80%) 2 votes

Advertisement:
Advertisement:

Когато чуем за лимон първата асоциация е полезен плод, вижте за какво още помага

С помощта само на един лимон може да се убедите в неговата магическа сила. Само мирисът на цитрусовият плод може да ни накара да се чувстваме свежи и чисти. Така е защото той е естествен антисептик. А сокът му може да се справи и с най-упоритите петна.

Лимон поставен на нощното шкафче върши чудеса

Лимон поставен на нощното шкафче върши чудеса

Advertisement:
Advertisement:

Само ароматът на лимони може да подобри лошото ви настроение. Особено на тези, които страдат от тревожност и депресия. За да се убедите в магическата сила на полезните цитруси не само за храна може да изпробвате следващия трик.

Вечер преди лягане разделете един плод на лимон на четири части. Посолете го малко и го сложете в чинийка близо до мястото където спите. Ще се учудите какви полезни свойства има цитрусовият плод.

Във вашата стая ще мирише много по-хубаво. От колкото ако използвате освежител за въздух. Още повече, че ароматът ще е естествен и няма да е пълен с  химикали каквито се съдържат в ароматизаторите.

Голямо облекчение ще получат тези, които страдат от астма или имат настинка или алергия. Вдишваният въздух ще е обогатен с аромат на лимон. Което облекчава затрудненото дишане.

Страдащите от хипертония ще свалят стойностите на кръвното си налягане.

Мирисът на лимон ще изгони всички комари и останалите инсекти.

Когато се събудите ще усетите главата си бистра. Гърлото ви няма да е сухо и гласът дрезгав.

Като цяло ще се почувствате освежени. Сънливостта веднага изчезва когато се диша свежия цитрусов аромат. Действието му е по-добро от това на кафето, предават от електронния сайт tocka.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *