Румен Радев в шок: Виж какво научи за сина си Георги!

Румен Радев в шок: Виж какво научи за сина си Георги! 5 (100%) 1 vote

Advertisement:

Румен Радев в потрес от новото отношение към сина му Георги!

Синът на новоизбрания президент Румен Радев вече си има прякор. Той е кръстен на дядо си Георги, но сега Георги вече е Георги Президентчето.

Advertisement:

Той е син на военния пилот от първия му брак. И е ученик от седми клас в софийското училище „Васил Априлов”. Школото се намира точно в центъра на столицата.

Advertisement:

Румен Радев

Румен Радев не иска животът на децата му да се променя заради него

Но това, че баща му е бъдещия пети президент на републиката с нищо не е променил начина на живот на момчето. 13-годишният ученик си е пак така весел, добродушен, усмихнат и обича да прави бели. Умерено.

Advertisement:

Той си има една определено тумба, която се настанява на задните чинове. За да си говори с останалите момчета. Често от там се чува кикот, приказки, дори момчешко боричкане.

Но учителката г-жа Дончева не си поплюва. И с немска прецизност въдворява ред и справедливост в класа.

Русият младеж с нищо не показва, че е син на важен човек. И че неговият баща е новият държавен глава на родината ни. Той изобщо не се интересува с какво точно си изкарва прехраната неговия родител.

Той си е пак така шумен и обича да са забавлява. Но Георги, наскоро прекръстен Президентчето си е наистина много добър ученик, дори и отличен. И в училище изучава два езика-английски и немски.

Дори по немски език оценките му са много добри, над 5. Не се знае дали през новия срок учителите ще се подмазват и ще надуят оценките на президентския син.

Но засега русолявият Георги си е съвсем обикновено момче. И се държи нормално и приятелски с всички останали съученици. А през междучасията обича да рита топка.

Според някои от него може да излезе талантлив футболист. Но сега, през зимата той обича да мята снежни топки със съучениците си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement: