Брутално: Думите на Преслава разплакаха Фики Стораро! (обратът в отношенията им е шокиращ)

Фики Стораро сигурно хиляди пъти съжалява, че се е обяснил публично на Преслава!

Фики Стораро или Издислав, както му тръгна прякорът, вероятно си бие главата в стената. И хиляди пъти съжалява, че е проявил глупостта да признае любовта си към Преслава в ефир.

Защото само дни по-късно пайнерката направи нещо, което го срина. А именно – заряза го окончателно. Близки до двамата певци разкриха, че преди ден Преслава се е обадила на Фики Стораро по телефона и с възможно най-грубия си и неподлежащ на обсъждане тон, му е заявила край.

Преслава

Advertisement:

Преслава окончателно разкара Фики Стораро, заради Слави Трифонов

Advertisement:

„Мислех, че случилото се помежду ни ще си остане така – тайна, която ще пазим за себе си. Разбери, че ние нямаме връзка, а не сме и имали. Всичко си остана така, както започна. А именно за забавление. За мен нещата винаги са били такива и съжалявам, ако съм ти дала напразни надежди. Затова смятам, че е време да приключим всичко“, изстреляла Преслава.

Изпълнителката дори не си направила труда да се срещне очи в очи с Фики и да му каже решението си в лицето. Щом затворила телефона, синът на Тони Стораро буквално се сринал, разказват негови познати.

Те са напълно убедени, че поведението и отношението на Преслава към Фики се дължи единствено на новата й връзка със Слави Трифонов. Петя от Добрич напоследък била като обсебена от Дългия и от мераците си да стане негова законна съпруга.

Тя не давала и да се издума, че може да влоши връзката си със Слави Трифонов и то заради човек с много по-малко пари и слава от него. „Надява се милата на брак, че и на деца. Но ще си остане излъгана. Слави ще я употреби и ще я зареже. Но ако Фики е мъж, никога няма да я вземе обратно“, убедени са източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement: