Обрат: Това, което се разиграва в дома на Петко Димитров и Яна, потресе близките им! (още подробности)

Обрат: Това, което се разиграва в дома на Петко Димитров и Яна, потресе близките им! (още подробности) 5 (100%) 1 vote

Петко Димитров и Яна Димитрова май вече се превърнаха в средностатистическо семейство!

Бизнесменът и магнит за жените Петко Димитров заживя в истинско средностатистическо семейство със съпругата си Яна Димитрова. Или по-точно казано италианско семейство. Защото идилията във връзката им отстъпила място на почти ежедневни разпри.

Това разкриха близки до обкръжението на Петко Димитров, който се виждал в чудо с чепатата си половинка. Оказва се, че танцьорката Яна Димитрова е истински огън не само на дансинга. Красавицата макар и късно показала буйния си темперамент и стягала съпруга си по всички параграфи.

Петко Димитров

Advertisement:

Петко Димитров и Яна Димитрова се карат като бесни, но се обичат все повече и повече

Advertisement:

Най-честите им кавги били типично битови или свързани с двете им деца. Често пъти Яна Димитрова тропала по масата и настоявала Петко Димитров да промени навиците си и да престане с висенето в клуба си посред нощите.

„Първоначално той ходеше като изоглавен и се чудеше какво му е дошло до главата. После започна да разбира Яна и само се бъзика, че с такава хала у дома, друго не му трябва. Истината е, че преди Яна, Петко имаше доста освободени връзки с жените, дори и с Мария Игнатова. Днес обаче осъзнава реалния смисъл на семейството, отговорностите и компромисите, които трябва да прави в името на любимите си хора“, коментират източниците.

Те са убедени, че химията между Петко Димитров и жена му е по-жива от всякога и че вместо да убият любовта им, разприте я подклаждат още повече. А и в крайна сметка колкото и да се карат, причините за това са наистина дребни и маловажни.

Жалко за всички онези златотърсачки, които ката вечер налазват клуба на бизнесмена с надеждата да грабнат окото му. Както се е видяло, ще си останат с мераците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: